Hannele Lauri toivoo, että olisi kiinnittänyt huomiota kolesteroliinsa jo aiemmin


Benecol®-tuoteperheen kolesterolia alentavista* tuotteista on muodostunut tärkeä osa Hannelen aamupalarutiinia. 

Näyttelijä Hannele Laurille tuli alunperin yllätyksenä tieto siitä, että hänen kolesterolinsa on koholla. Hannele joutuukin nykyään käyttämään kolesterolilääkitystä, ja hän pohtii omaa sydänterveyttään paljon. Benecol-tuotteiden käyttäminen tuo hänelle mielenrauhaa niiden terveysvaikutusten vuoksi.

“Olen käyttänyt Benecol-tuotteita jo jonkin aikaa, mutta toivon että olisin tajunnut ottaa ne vakiotuotteeksi jo aiemmin. Nämä ovat niin hyvän makuisia, että ihan mielellään nauttisi myös muutenkin! Suosittelenkin näitä lämpimästi myös sellaisille lukijoille, joita omat kolesterolitasot pohdituttavat”, Hannele pohtii.

Benecol-tuotteet sisältävät kasvistanoliesteriä, joka alentaa kolesterolia. Benecol-tuotteet tulee nauttia päivittäin aterian yhteydessä osana monipuolista, runsaasti kasviksia ja hedelmiä sisältävää ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Benecol-tuotteet saatavilla nyt myös suomalaisesta kaurasta valmistettuina 

Hannele on ihastunut Benecol-brändin uusiin, kaurapohjaisiin tuotteisiin. Kaurapohjaisesta OAT-tuotevalikoimasta löytyy sekä kauragurtteja että kaurashotteja. Kauratuotteiden makeus tulee vain aidoista marjoista tai hedelmistä ja kaurasta, riippuen makuvaihtoehdosta. 

“Tykkään ihan hirveästi kauratuotteiden pehmeästä mausta. Mango-kauragurtti on mun suosikkini, jota syön aina aamupalalla. Näistä löytyy myös miljoonia maitohappobakteereita”, Hannele kertoo. 

Benecol OAT Kauragurtti valmistetaan hiilineutraalilla energialla Suomessa, suomalaisesta kaurasta. 

“Benecol tuotteet on ihan loistavia terveystuotteita. On ihan mahtavaa, että nyt raaka-aineena on myös suomalainen kaura, ja tuotantokin on Suomessa!”, Hannele kehuu. 

Benecol-tuotteet ovat vastuullinen valinta myös niiden pakkauksen näkökulmasta. Pakkaus on kierrätettävissä ja pääosin kasvipohjainen purkki on valmistettu 80% paperista.

*Kasvistanoliesteri alentaa kolesterolia. Korkea kolesteroli on sepelvaltimotaudin riskitekijä.

 

Benecol_logo_plain_HR - Suomen Teollisuusmerkintä Oy