Kimmo Vehviläinen kertoo, miksi K-Citymarket on hänen suosikkinsa


Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen arvostaa K-Citymarketien valikoimaa ja palvelua.

”Ootte varmaan kuulleet vinkin, ettei nälkäisenä kannattaisi tehdä ruokaostoksia? Mä oon eri mieltä, koska nälkäisenä shoppailu Keravan Cittarissa on ihan paras seikkailu”, Kimmo sanoo.

”Cittareiden hyllyt on aina täynnä ties mitä purnukoita ja kivoja uutuustuotteita, ja heräteostoksina tulee testattua ties mitä hillosipuleita”, Kimmo naurahtaa. 

”Mulle Keravan Cittari on vakiovalinta, kun haluan laadukkaita ja hyviä raaka-aineita. Ihmiset urautuu niin helposti ostamaan aina samat paahtoleivät ja leikkeleet, että mä arvostan Cittareiden vaihtelevia valikoimia. Sen perusleivän sijaan voi helposti valita vaikka lähileipomon sämpylöitä, ja tukea paikallista työtä! Sämpylöiden päälle sopii erinomaisesti Keravalaisen lihajalostaja Savuhovin leikkeleet”, Kimmo kertoo.

”Mä en oo kova tekemään ruokaa, mutta viikonlopun koittaessa on täydellisen helppoa valikoida Keravan Cittarin juustotiskiltä lajitelma erikoisjuustoja illanviettoon”, Kimmo sanoo.

Samasta altaasta löytyy kätevästi hillotkin mukaan.

Jos on vähän kunnianhimoisempi ruoanlaiton suhteen, liha- ja heviosastoilta löytyy kaikki tarpeellinen ruoanlaittoon.

”Lihatiskiltä kaupan päälle myös palvelua – on täysin OK kysäistä ammattilaisilta parhaat vinkit lihan valmistukseen. Viime kauppareissulla bongasin Alaniityn tilallta Kärkölästä ylämaankarjan entrecôte grillattavaksi”, Kimmo vinkkaa.

Jos ruoanlaitto taas ei kiinnosta, kaupasta löytyy tuoretta, kaupassa tehtyä sushia päivittäin.

”Mä haastan sut testaamaan sun seuraavalla Cittari-reissulla jotain uutta! Mee vaikka nälkäisenä, jos uskallat”, Kimmo naurahtaa.

 

 

Tiedosto:K-Citymarket logo 2016.svg – Wikipedia