Hannele Lauri toivoo, että olisi kuullut Anyfinin palveluista aiemmin


Näyttelijä Hannele Lauri  haluaa rohkaista avoimempaan puheeseen taloudenhallinnasta.
”Kulutusluotot ovat tosi yleisiä ja niille on välillä ihan oikea tarvekin, esimerkiksi jos joutuu ostamaan jotain arvokkaampaa kuten pesukoneen. Korkeakorkoisten ja -kuluisten lainojen kanssa kannattaa olla tarkkana ja pyrkiä pääsemään näistä eroon mahdollisimman nopeasti. Itse elin useita vuosia stressaavia aikoja kulutusluottojen vuoksi ja valitettavasti tiedän mihin tällaiset korkekuluiset luotot voivat pahimmillaan johtaa ja olen nyt samassa tilanteessa kuin miljoona muuta suomalaista ja olen tällä hetkellä ulosotossa”, Hannele kertoo.

 

”Koen tästä aiheesta puhumisen tärkeäksi ja halusin kertoa palvelusta, joka voisi olla monelle avuksi ennen kuin tilanne on lähtenyt käsistä. Omissa ystävissäkin on monia, jotka hyötyisivät palvelusta. Anyfinin Jälleenrahoituksella voi madaltaa omien, olemassa olevien luottojensa korkoja ja päästä eroon muista suurista kuukausikuluista kuten tilinhoitomaksuista”, Hannele kertoo.

Hakemuksen jälleenrahoituksesta voi tehdä Anyfinin nettisivuilla tai sovelluksessa. Sen tekemiseen riittää viimeisin kuva laskustasi. Jos hakemus hyväksytään, Anyfin maksaa luottosi pois aiemmalle luotonantajalle ja jatkossa lyhennät lainaasi suoraan Anyfinille matalammalla korolla ja kokonaiskuluilla. Anyfin ei myöskään tee tarjousta, ellei pysty aidosti madaltamaan korkojen tasoa.

 

Koodilla HANNELE2111 saat nyt lisäksi 20 euroa alennusta ensimmäiseltä laskultasi, jos olet uusi Anyfinin asiakas.

 

”Onkin todella tärkeää, että tällainen palvelu on olemassa ja suosittelen sitä kaikille,joilla tällaisia korkeakorkoisia lainoja on”, Hannele kiteyttää.
Tutustu Anyfinin palveluihin täältä.