Sointu Borg toivoo, että kotimaan matkailijat löytäisivät Tampereen


Tamperelainen Diili-voittaja Sointu Borg jakaa vinkkinsä jouluisen Tampereen helmistä.

”Vietin pari päivää Tampereen taianomaisissa joulumaisemissa. Reissuun mahtui vaikka mitä: ihania joulutorin kojuja, romanttisesti valaistu Hämeenpuisto, upeaa teatteria ja mieletöntä ruokaa”, Sointu kuvailee. 

”Keskustorille noussut Tampereen Joulutori oli tunnelmaltaan maaginen – ihan kuin olisi ulkomailla jossain talvisessa ihmemaassa. Torin yhteydessä sijaitseva Taiga-iglu olisi aika hauska paikka pikkujouluporukalle nauttia joulun tunnelmista!”, Sointu vinkkaa. 

Sointu kävi äitinsä kanssa katsomassa perinteisen joulunäytelmän Keskustorin laidalla sijaitsevassa Tampereen Teatterissa. Saiturin Joulu oli Soinnun mieelstä sopivan mittainen ja hienosti toteutettu. 

”Näytelmä oli nostalginen ja koskettavakin”, Sointu kuvailee.  

 

Ikoniset tamperelaiset ravintolat keräävät Soinnulta kiitosta

Sointu haluaa antaa erityiskiitoksen sekä Ravintola Periscopelle ja 4 Vuodenaikaa -ravintolalle erinomaisesta ruoasta ja palvelusta.

”Periscopen keittiö onnistui loihtimaan tajuttoman hyvää ruokaa myös moniallergiselle äidilleni, jopa ilman ennakkovaroitusta erityisruokavaliosta. Se ei ihan jokaiselta keittiöltä onnistu!”, Sointu kehuu. 

”4 vuodenaikaa-ravintolasta on tunnelmallista katsella Kauppahallin vilskettä hyvän ruoan äärellä”, Sointu kuvailee. 

Joululahjoja laidasta laitaan

Tampere oli Soinnulle myös hyvä kohde joululahjashoppailuun.

”Joululahjojakin sain kerrankin hankittua ajoissa! Nagual-koruliike on ehdoton suosikkini persoonallisten korujen ystäville, mutta myös suosikkini Tampereen jouluikkunoista. Kauppakeskus Ratina on puolestaan toimiva kohde esimerkiksi suvun pienempien joululahjojen hankintaan”, Sointu kertoo. 

Reissunsa ajan Sointu majoittui Marriottin uudessa hotellissa, Courtyard by Marriott Tampere Cityssä. Kyseinen hotelli sijaitsee aivan Tampere-talon vieressä, keskustan kupeessa.

”Marriott tarjosi reissullani siistin ja rauhallisen paikan levätä aivan keskustan läheisyydessä. Hotellin runsaalla aamupalalla jaksaa seikkailla pitkin Tamperetta kiertelemässä vaikka jouluikkunoita ihaillen!”, Sointu vinkkaa.