Helppokäyttöinen älykello auttaa Hannele Lauria seuraamaan askelmääriään


Suomalaisten rakastama Hannele on vihdoin löytänyt itselleen täydellisen älykellon.

Näyttelijälegenda Hannele Lauri käyttää tietotekniikkaa päivittäin, ja Hannelea Instagramissa seuraava yleisö on ihastunut hänen rouheaan tapaansa päivittää kuvia arjestaan pienen Olga-koiran kanssa. 

Helppokäyttöistä älykelloa on odotettu 

Hannele kertoo kaivanneen jo pitkään omaa älykelloa. Hän on huomannut lähipiirissään monien käyttävän älykelloja, mutta ne ovat tähän asti tuntuneet Hannelesta liian vaikeakäyttöisiltä ja monimutkaisilta. 

“Valitsemani ruusukultainen kello on todella nätti ranteessa. Käytän sitä askeleiden ja pulssin seuraamiseen, mitä helpottaa kellon helppolukuinen ja iso näyttö. Se ei kuitenkaan ole ranteeseen liian ison tuntuinen!”, Hannele kehuu.

Saman tuoteperheen tabletti taipuu moneen 

“Doron älypuhelimen lisäksi minulla on Doron tabletti jatkuvasti käytössä. Olen asentanut siihen viestisovellukset, joita en halua ollenkaan puhelimeeni. Käytän tablettia somettamiseen ja ystäville viestittelyyn. Välillä katselen sketsipätkiä tai googlaan ulkomaalaisista näyttelijöistä”, Hannele kuvailee. 

“Olen tykännyt Doro-puhelimestani todella paljon, ja kun puhelimeen on tottunut, tabletin käytön opettelu oli kuin vettä vaan!”, Hannele naurahtaa. 

Hannele rohkaisee testaamaan Doron laitteita, vaikka omat tekniset taidot eivät tuntuisikaan vahvoilta. Hän vakuuttaa laitteiden olevan helppokäyttöisiä ja selkeitä käyttää, minkä lisäksi Doro-laitteiden QuickSupport mahdollistaa avustuksen laitteen käytössä myös etänä.  

Doro Watch

  • Suuri, 1,28 tuuman näyttö
  • Magneettinen latausteline
  • Ohjattu navigointijärjestelmä
  • Seuraa kaloreita, askelia, sykettä, unta ja liikuntaa
  • Mobiilisovellus saatavilla Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiin

Doro Tablet

  • Kannettava, ergonominen teline
  • TeamViewer QuickSupport -etäavustussovellus esiasennettuna
  • 4 kaiutinta laadukasta surround-ääntä varten

 

Tutustu tuotteisiin ja katso jälleenmyyjät täältä!

 

Tiedosto:Doro logo.svg – Wikipedia