Samuli Samuelssonin muutto onnistui huolettomasti


Nuoren parin korkeilla huonekorkeuksillaan hurmannut koti on valoisa ja energiatehokas. 

Pikajuoksija Samuli Samuelsson teki hiljattain puolisonsa kanssa elämänsä suurimman sijoituksen, ja allekirjoitti kauppakirjat omasta kodista. Heidän toiveenaan oli löytää koti, jossa he viihtyisivät yhdessä pitkään. 

“Onhan tämä toistaiseksi isoin sijoitus meidän elämässämme, ja yksi tärkeimmistä. Talon ostaminen määrittää monen vuoden asioita, kun puhutaan isoista lainoista ja investoinneista. Siksi halusimme valita tulevan kodin huolella”, Samuli pohtii. 

Pariskunnan valinta osui Jukkatalon rakennuttamaan uudiskohteeseen, jossa on kolme makuuhuonetta.

“Tunsimme molemmat entuudestaan Jukkatalon brändin, mikä lisäsi varmuutta ostopäätökseen. Olemme myös molemmat tykästyneet Jukkataloille ominaiseen korkeaan huonekorkeuteen ja valoisuuteen. Meille oli myös huolettomamman tuntuista ostaa uudiskohde, joka on rakennettu varmasti viimeisen päälle”, Samuli kertoo. 

Energiatehokkuutta modernissa kodissa

“Yksi syy muuttoomme oli uuden kotimme poistoilmalämpöpumppu ja vesikiertoinen lattialämmitys. Ne ovat energiatehokkaita, ja varsinkin näillä sähkön hinnoilla meille isossa merkityksessä. Etsimme sopivaa kotia pitkään, ja hylättiin useampi kiva asunto niiden täyssähkölämmityksen takia”, Samuli kertoo.

Samuli puolisoineen kertoo olevansa kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen paitsi uuteen kotiinsa, myös Jukkatalojen palvelualttiuteen.

“Meillä oli muuton alla oma yhteyshenkilö, jolta saimme nopeasti ja helposti vastauksia kaikkiin kysymyksiimme”, Samuli kehuu. 

 

Jukkatalon Koto®

Koto® -konsepti tarjoaa talon hankkijalle valmiina kokonaisuutena tontin, jolle rakennetaan Jukkatalon toimesta talo. Helppo vaihtoehto, jonka ansiosta asiakkaan ei tarvitse huolehtia kaikkea rakennuttamiseen liittyviä asioita tontin hankinnasta, maatöistä ja kunnallistekniikasta alkaen. Asiakas pääsee kuitenkin vaikuttamaan sisustusvalintoihin ja saakin käyttöönsä maksuttoman sisustuspalvelumme. Jukkatalon rakennuttamiin Koto-kohteisiin on perinteisiä taloprojekteja helpompaa saada rahoitus.

Tutustu Koto® kohteisiimme

www.jukkatalo.fi

Jukkatalo - Lifeworks