Herkut tuovat vaihtelua Hilma-kissan viikkoon


Hilma-kissa on Sami Kurosen perheen tärkeä jäsen, jonka tasapainoiseen ruokailuun panostetaan siinä missä ihmistenkin. Kunnon ruoan lisäksi viikkoon mahtuu totta kai myös herkuttelua. 

 

Samin mukaan Hilman ruokailun ykköskriteerinä on löytää vaihtoehtoja, jotka ovat terveellisiä, mutta myös maistuvat kissalle. 

– Se ei ole aina niin helppoa kuin ajattelisi. Kissat ovat aika nirsoja tapauksia ja välillä ei tunnu mikään kelpaavan. Hilman tultua äidiksi alkuvuodesta ruokahalu on kuitenkin parantunut, eikä enää jouduta olemaan ainoastaan muutaman ruoan varassa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vitakraftin tuoteperhe on osoittautunut Hilmalle toimivaksi. Sarjan eri ruoat ja herkut maistuvat laajasti. Sami arvostaa, sitä että tuotteet ovat turvallisia, terveellisiä ja laadukkaita. 

– Valinnan varaa löytyy. Helpottaa ruokkimista, kun kaikki tuotteet maistuvat Hilmalle, Sami kertoo.

 

Välillä herkutellaan!

Vitakraftin Liquid Snack -herkkutahnoista Hilma tykkää erityisesti. Jokainen neljästä mausta maistuu yhtä hyvin ja tuubien auetessa Hilma on varmasti paikalla. 

Vitakraftin tahnat ovatkin herkutteluun hyvä vaihtoehto, koska niissä on vain vähän kaloreita, eikä lainkaan väri- tai säilöntäaineita. Niiden avulla kissaa voikin hemmotella hyvällä mielellä. 

Herkkujen osalta Samin perheessä yritetään pitää sopivaa tasapainoa, ettei oikea ruoka pääse unohtumaan. 

– Täytyy katsoa, että Hilma syö ensin tarpeeksi kunnon ruokaa. Mutta sen lisäksi voi kyllä välillä antautua herkuillekin, ei ihan joka päivä, mutta kyllä pieni herkku mahtuu ruokailuun useampana päivänä viikossa.  

 

 

 

Vitakraft – rakkaudesta lemmikkeihin

Vitakraft tarjoaa luotettavia ja laadukkaita märkäruokia, välipaloja, leluja ja tarvikkeita jokaisen

kissan hyvinvointiin. Vitakraftille kissasi terveys on tärkeää – kaikki tuotteet on kehitetty

tieteelliseen tutkimukseen perustuen kattamaan kissan ravintotarpeet.

Vitakraft on saksalainen yritys, joka on perustettu jo vuonna 1837. Sen kaikkea toimintaa ohjaa

yksinkertainen motto – “rakkaudesta lemmikkeihin”.