iRobot Roomba-robottipölynimuri sujuvoittaa Hannele Laurin siivousurakkaa


Koira ja valkoiset lattiat ovat siististä kodista pitävälle Hannelelle haastava yhdistelmä. Helppokäyttöinen ja automaattinen iRobot-pölynimuri tuo nyt toivottua helpotusta siivoamiseen. 

Hannele on jo pidempään miettinyt robotti-imurin hankkimista. Hän on toivonut löytävänsä jotain, jolla helpottaa jatkuvaa siivoamista. 

– Olen tähän asti imuroinut melkein päivittäin, en vaan kestä roskia lattioilla. Onkin ihanaa, että nyt kaikkea ei tarvitse tehdä itse, Hannele kuvailee. 

Hannelen imuriksi valikoitui iRobot Roomba i7 -robotti-imuri, jonka voi jättää siivoamaan yksin, kunhan huoneiden ovet ovat auki. Imurin teknologia tunnistaa likaisimmat alueet, muistaa jo puhdistetut alueet, jos virta on vähissä ja jatkaa työtään heti, kun akku on ladattu

Imuri osaa myös kiertää nurkat ja esteet sekä kiivetä paksummillekin matoille. Laite kerää tehokkaasti myös esimerkiksi lemmikkien karvat, mikä on Nancy-koiran emännälle iloinen uutinen. 

– Käymme Nancyn kanssa neljä kertaa päivässä ulkona, eikä hän voi sietää suihkua. Lattioille tulee siis myös kuraa koiran mukana. En myöskään kehtaa pyytää vieraita ottamaan kenkiään jalasta, Hannele kertoo.

 

Vaaleassa kodissa kaikki näkyy

Hannele kertoo, että taiteilijaluonne ei estä sitä, etteikö roskaisuus ärsyttäisi jatkuvasti. 

– Minulla on ihan vaaleat lattiat ja matot – enkä halua nähdä niillä yhtään muruja tai hiekkaa. Robotti-imuri onkin aivan aarre kotiini, hän toteaa. 

iRobot säästää myös Hannelen selkää, joka kipeytyy taloustöissä.

– Selkääni ajatellen tämä on loistava, ei tarvitse olla itse kyyryssä ja kumarrella. Robotti menee kätevästi vaikka sohvan alle. 

Hannele aikoo jättää imurin siivoamaan esimerkiksi koiralenkkien ajaksi. 

– Onhan tämä nyt ihanaa ja uskomatonta kehitystä, että imuri siivoaa sillä aikaa itsekseen, hän summaa.  

 

iRobot Roomba i7 -robotti-imuri

– Oppii erottamaan erilaiset tilat toisistaan, voi käyttää vain yhteen tai useampaan huoneeseen.

– Tehokas imu irrottaa sitkeämmänkin lian, roskat ja lemmikkien karvat lattioilta.

– Kolmivaiheinen järjestelmä kerää sekä näkyvät roskat että näkymättömän pölyn.

– Eri pinnoille sopivat kumiharjat ja tehokas suodatin. 

– Akun käyttöaika 75 minuuttia, latausaika 90 minuuttia.