Stemman Sänkykoutsi auttoi Suvi Hartlinia löytämään täydellisesti sopivan sängyn


Radiojuontaja Suvi Hartlin kävi testaamassa Stemman Sänkykoutsi-palvelua, jonka avulla on helppoa tutustua erilaisiin sänkyvaihtoehtoihin. Suvin toiveissa oli leveämpi, jenkkityylinen sänky, johon mahtuisivat mukavasti myös mies ja kaksi koiraa.

Suville tärkein syy sängyn päivittämiseen oli selkäongelmat.

– Kaipasin sänkyä, joka tukee selkää paremmin. Toivon todella, että uudesta sängystä on nyt tulevaisuudessa apua, hän toteaa.

Lisäksi kapea, 160-senttinen runkopatjasänky haluttiin vaihtaa leveämpään 180-senttiseen vaihtoehtoon. Kapeampi sänky on käynyt kahdelle ihmiselle ja kahdelle koiralle liian ahtaaksi.

– Olen viehättynyt jenkkityyppisistä sängyistä, joten sellaista lähdettiin hakemaan. Tärkeää meille oli myös, että mieheni saa omalle puolelleen haluamansa kovemman patjan. Lisäksi halusin, että petauspatjan voi pestä kotipesukoneessa. Nyt valitsemamme petarin saa neljään osaan, mikä helpottaa pesemistä, Suvi kertoo.

Sänkyyn liittyviä tarpeita – budjetista nukkumistyyliin – Suvi kartoitti yhdessä Stemman Sänkykoutsin kanssa. Palvelu oli hänen mielestään erinomainen.

– Sängyn valinnassa tärkein juttu on se, että ammattilainen kertoo erilaisista ominaisuuksista ja osaa kysyä yksityiskohtia, jotka eivät tule itselle mieleenkään. En ole ikinä tiennyt sängyistä yhtä paljon, kuin koutsin tapaamisen jälkeen, Suvi naurahtaa.

Testailemalla löytyy oma suosikki

Stemman valikoima on todella laaja, niin hintahaitariltaan kuin patja- ja petauspatjavaihtoehdoiltaan. Suvi kertoo, että testailua erilaisten patjojen ja petarien välillä jatketaan, kunnes valinnasta voi olla aivan varma.

– Ominaisuuksia ja erityyppisiä sänkyjä on pilvin pimein. Me keskityimme erityisesti laadukkaaseen patjaan, kyseessä on kuitenkin 10–15 vuoden sijoitus ja iso päätös, hän mainitsee.

Suvin lopullinen päätös osui Jensen Carat -jenkkisänkyyn, joka on valmistajansa lippulaivatuote. Sänkyyn on mahdollista vaihtaa patjan sisäosan jouset, jos tarpeet jatkossa muuttuvat.

– En ole aiemmin törmännyt tähän mahdollisuuteen. Koko sänkyä ei siis tarvitse vaihtaa, mikä on myös ekologisempaa.

Suvi on viime aikoina panostanut enemmän koko makuuhuoneen sisustukseen; huoneeseen on hankittu paksummat verhot, pehmeä matto ja seinät ovat saaneet uuden värisävyn. Nyt uuteen sänkyyn haluttiin myös sisustukseen sopiva sängynpääty.

– Kun on roteva jenkkisänky ja korkea sängynpääty, tulee kokonaisuudesta heti vähän kotoisampi ja kutsuvampi, hän summaa.