Rita Niemi-Manninen suosittelee Lempäälän Ideaparkia jouluostoksia tekeville


TV:stäkin tuttu hyvinvointivalmentaja Rita Niemi-Manninen shoppailee joululahjat Lempäälän Ideaparkista. Rita arvostaa Ideaparkin tarjonnan monipuolisuutta ja helppoa saavutettavuutta. 

”Lempäälän Ideapark on meidän ykköskohde joululahjojen shoppailuun!”, Rita sanoo.  

Ideaparkista löytyy monipuolinen valikoima palveluita, ja myynnissä on liki kaikkea huonekaluista autoihin. 

”Samasta paikasta löytyy helposti kaikki joululahjat vanhemmista ihan perheen pienimpiin. Tällainen marraskuun sadesääkään ei haittaa, kun kaikki löytyy kirjaimellisesti yhden katon alta”, Rita kuvailee.

Lapsille löytyy myös shoppailun ajaksi viihdettä Viihdekeskus Ideaparkista, jossa sijaitsee sisäkarting-rata sekä lasten aktiviteettipuisto Skidipark. Ritan tyttären Donnan suosikkiliike on lastentavaraliike KidZone.

”Donnaa ei meinaa saada sieltä ulos millään!”, Rita naurahtaa.

Ideaparkista löytyy myös monipuolinen ravintolamaailma, joten shoppailun lomassa on helppo löytää jokaiselle mieluista syötävää. Ravintolamaailmassa on myös tunnelmallisia kahviloita, joissa voi ladata akkujaan lahjojen metsästyksen lomassa.

Shoppailun päätteeksi arjen kauppareissukin sujuu samalla Prisman ansiosta. 

”Ideapark on meitä tosi lähellä, joten se on reissukohteenakin helppo. Verrattuna keskustassa shoppailuun, autolla saapuminen on super helppoa. Parkkipaikat ovat ilmaisia, ja niitä on aina varmasti vapaana!”, Rita kiittelee.