Jari Saario löysi Concquer®-suusuihkeesta avun puhekeikoilleen


Palomies, seikkailija, soutaja, puhetyöläinen ja somesta tuttu Jari Saario on ottanut käyttöön apteekin valikoimasta löytyvän Concquer®-suusuihkeen, joka auttaa kosteuttamaan, suojaamaan ja uudistamaan suun limakalvoja. 

 

Atlantin yli ja takaisin soutaneen Jari Saarion arkeen kuuluvat nykyään monet puhetilaisuudet. Hänestä on tullut haluttu puhuja liittyen rohkeuteen, itsensä ylittämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. 

Karismaattiselle puhujalle puhetilaisuudet ovat innostavia ja hänestä on mukavaa jakaa mielenkiintoista tarinaansa kuulijoiden kanssa. Intensiiviset keynote-tilaisuudet ovat kuitenkin äänelle rankkoja. 

– Puhuminen on energisoivaa, mutta kuivattaa suuta ja rasittaa ääntä, Jari toteaa. 

Hyväksi avuksi hän on kokenut apteekista saatavan Concquer®-suusuihkeen.

– Suihke on erinomainen lisä, josta saa helpotusta ennen tai jälkeen puhumiskeikkojen. On hyvä, että suihketta voi tarvittaessa käyttää useamman kerran päivässä. 

 

Kosteutusta, raikastusta ja helpotusta ärsytykseen yhdestä pullosta 

 

Jarin mukaan lisäarvoa Concquer®-tuotteeseen tuo myös se, että se kosteuttaa sekä raikastaa. Vaikka tuote on suunniteltu vaativaan kuivan suun hoitoon, antaa se helpotusta myös lievempiin tilanteisiin.  Suihketta voi hyvin käyttää esimerkiksi vilustumisen oireisiin tai ärsytysyskän hankaloittaessa elämää. 

– Tuote on monikäyttöinen, mikä on minulle tärkeä pointti. Pieni, mutta riittoisa pullo, on kätevä pitää mukana, eikä erikseen tarvita useita erilaisia tuotteita ja pakkauksia, Jari mainitsee. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Concquer®-suusuihkeen koostumus on tarkkaan mietitty ja se sisältää limakalvoja kosteuttavaa ja suojaavaa natriumhyaluronaattia sekä Propolsave®- seosta, joka on patentoitu ainesosa limakalvojen kosteutukseen ja suojaamiseen. Lisäksi E-vitamiini ehkäisee suun pieniä vaurioita ja aloe vera rauhoittaa limakalvoja.  

– Miedosta mintun mausta annan vielä plussaa, tuotetta on miellyttävä ja helppo käyttää ja jättää raikkaan tunteen suuhun pitkäksi aikaa, Jari summaa. 

 

 

Concquer®-suihke suun limakalvoille

Suihke suojaa, kosteuttaa ja hoitaa suun ja suunielun kuivia, kirveleviä ja ärtyneitä limakalvoja.

Suositellaan käytettäväksi: 

  • ärsytysyskässä tai bakteeri- tai virusinfektiosta toipumisen aikana, 
  • nuhakuumeen tai influenssan aikana, 
  • kun kurkkua kuivaa ja kurkussa tuntuu kirvelyä ja/tai ärsytystä,
  • korvan, kurkun tai nenän alueelle kohdistuneen leikkaustoimenpiteen jälkeen ja solunsalpaaja- tai sädehoitojen aikana.

 

Alkoholiton, gluteeniton, ei sisällä bentsalkoniumkloridia.
CE1370-merkitty lääkinnällinen laite.
Sopii yli 3-vuotiaille.
Saatavilla apteekeista ja verkkoapteekeista.
Lisätietoa tuotteesta: www.concquer-suusuihke.fi
Valmistaja: Ekuberg Pharma surl, Via Tito Schipa, 6- 73020 Carpignano Salentino (LE), Italia
Jakelija yksinoikeudella: ACCORD Healthcare Oy, Oksasenkatu 10 A 6, 00100 Helsinki, Suomi
01/2024 FI-01692