Lena Meriläinen saa Fosfoser® Memorysta virkeyttä ja tehoa töihin


Näyttelijä Lena Meriläiselle on luontevaa tukea hyvinvointia laadukkailla ravintolisillä. Iän myötä yhä tärkeämmiltä tuntuvat tuotteet, joilla voi tukea jaksamista ja aivojen toimintaa. 

Lenalle hyvinvoinnin tukeminen esimerkiksi liikkumalla on tärkeää. Lisäksi hän on todennut erinomaiseksi avuksi myös ravintolisät ja vitamiinit. 

– Tässä iässä pelkona on se, että kunto ja pää alkavat heikkenemään. Tämän takia kokeilenkin mielelläni ravintolisiä, tosin aina tarkasti punniten mikä sopii juuri minulle, hän kertoo. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Todella hyvin Lenan toiveisiin osui Hankintatukun Fosfoser Memory. Se on uuden sukupolven fosfolipidivalmiste, joka sisältää fosfatidylseriiniä ja fosfatidihappoa. Molemmat näistä ovat aivosolujen omia rakennusaineita. Tuote edistää muistia ja aivotoimintaa sekä lisää vireyttä, joten se on erinomainen apu esimerkiksi väsymykseen ja kiireeseen. 

– Käyn edelleen töissä ja olen huomannut, ettei enää jaksa aivan yhtä hyvin kuin nuorempana. Lisäksi muistin pitää pelata töissä todella hyvin, jotta repliikit pysyvät mielessä. Nämä kaksi asiaa ovat päällimmäisenä ajatuksissa, kun päätin testata Fosfoser Memorya, hän kertoo.

 

Vaikutukset tuntuivat nopeasti

Lena on ehtinyt testaamaan Fosfoser Memorya noin kuukauden. Hän ottaa yhden kapselin aamulla ja toisen iltapäivällä. Kuluneiden viikkojen aikana hän on jo ehtinyt huomaamaan sen positiiviset vaikutukset. 

– Sanoin miehellenikin, että minusta tuntuu, että aidosti jaksan nyt paremmin.

Lena suosittelisikin tuotetta moneen eri tarkoitukseen. Tärkeää on hänen mielestään huomata, että siitä voi saada hyötyjä iästä riippumatta.

– Nuorille opiskelijoille tämä on kiva lisä, kun tarvitsee lisäapua muistamiseen ja vireyttä opintoihin. 

Ajattelinkin suositella tätä lapsenlapselleni, joka opiskelee tällä hetkellä. 

Omille kollegoilleen ja ystävilleenkin Lena vinkkaa mielellään tuotteesta. 

– Juttelemme työkavereidemme kanssa usein siitä, miten erityisesti näin talven pimeydessä ja kylmyydessä tuntuu, etteivät aivot toimi ihan kunnolla. Fosfoser Memorysta saa siihen apua helpossa muodossa.