Kauneus+ -valmiste on Rita Niemi-Mannisen mielestä toimiva lisä hyvinvoinnin tukemiseen


 Yli 25-vuotiaiden suomalaisten naisten tarpeita varten suunniteltu Kauneus+ sisältää tehokkaan yhdistelmän biotiinia, C-vitamiinia, sinkkiä, piimaata sekä hydrolysoitua Peptan -kalakollageenia. Rita Niemi-Manninen arvostaa tehokasta ja kätevää yhdistelmää.

 

Ritan mielestä vitamiineilla kannattaa buustata muutenkin terveellistä ruokavaliota ja esimerkiksi C-vitamiini ja sinkki ovat aina mukana hänen ravinnearsenaalissaan. Erityisesti talvikelien jälkeen Rita ottaa mielellään käyttönsä myös monipuolisesti vaikuttavia aineita sisältävän Kauneus+ -valmisteen. 

– Talviaika on haastavaa, iho ja hiukset kuivuvat. Pakkaskelit saavat molemmat kärsimään. Ei siis todellakaan haittaa, että tässä vaiheessa vuotta saa lisäapua ihon, hiusten ja kynsien vahvistamiseen, hän toteaa. 

Rita kertoo ihonsa olevan luonnostaan hyvä, mutta varsinkin hiusten kuntoon hän haluaa panostaa.

 – Toiveena olisi saada omat hiukset terveiksi ja vahvoiksi sekä kasvamaan pituutta. Kyntenikin ovat aika ohuet ja liuskottuvat, joten niillekin kaipaan huolenpitoa.

Rita arvostaa tuotteen helppokäyttöisyyttä, yhdessä tabletissa on kaikki tarvittava. Lisäksi hyvä imeytyvyys on tärkeää. 

– On myös hyvä, että tuote on laktoositon, hiivaton ja gluteeniton. Nämä ovat monelle nykyään olennaisia asioita.

Kauneus syntyy hyvinvoinnin kautta

Rita uskoo, että yleinen hyvinvointi ja elämäntavat ovat tärkein lähde myös ulkoiseen kauneuteen.

 – Kyllähän se, että huolehtii kunnosta, syö ja nukkuu hyvin ja juo riittävästi vettä vaikuttaa. Terve ihminen säteilee. Myös henkisesti tasapainoinen elämä välittyy ulkonäköön, hän toteaa. 

Ritan mukaan kannattaakin pitää huolta itsestään kokonaisuutena – ja lisäksi muistaa ottaa omaa aikaa ja levätä. Terveys ja kauneus syntyvät siitä, että useat palikat ovat paikallaan. 

– Onnellisuus on tietenkin kaikkein suurin kauneuden lähde, mutta Kauneus+ on kyllä todella mainio lisä hyvinvoivaan elämään, Rita naurahtaa.

Tilaa tuote suoraan kotiisi osoitteesta: www.vitamiinikeskus.fi/vekkokauppa