Kerttu Rissanen vahvistaa hiuksiaan tehokkaalla ravintolisällä


Evonia® hiusten tehoravinne tuo kasvuvoimaa hiuksille ja hiusjuurille

Näyttelijä Kerttu Rissanen pitää pitkistä hiuksistaan tarkkaa huolta, jotta hänen vaalennetut hiuksensa pysyisivät mahdollisimman hyvässä kunnossa. 

“Vaalennan hiuksiani säännöllisesti, joten hiukset vaativat ekstra huolenpitoa. Vaalennus kuitenkin rasittaa aina hiusta, vaikka minulla onkin hyvä kampaaja. Pitkät hiukset vaativat hoitamista, mutta ovat ne sen arvoiset”, Kerttu sanoo. 

Kerttu haluaisi voimistaa oman hiuksensa kasvua. Hänen hiuksensa ovat luonnostaan ohuet, ja katkeilevat herkästi. 

“Minulla on tukkaa tosi paljon, mutta itse hius on aika ohutta. Olisi tosi kiva nähdä, jos hius kasvaisi vahvempana jo juuresta lähtien”, Kerttu kertoo.

Helppo ravintolisä tukee hiusten kasvua

Evonia® ravintolisä otetaan kerran päivässä, ja yksi tabletti kerrallaan riittää. Ravintolisä perehtynyt Kerttu oli yllättynyt Evonian monipuolisesta yhdistelmästä hiusten kasvuun vaikuttavia ravintoaineita.  

“Evonia on tosi helppo ottaa aamulla muiden vitamiinien kanssa. Tykkään panostaa laadukkaisiin ravintolisä, joten on tosi kiva nähdä millaisia tuloksia näen, kun olen käyttänyt Evoniaa pidemmän aikaa”, Kerttu sanoo.

  • Evonia® Hiusten tehoravinne -ravintolisä sisältää vahvojen hiustenrakentumiseen tarvittavia ravintoaineita, joiden avulla
    hiussolut muodostuvat mahdollisimman laadukkaiksi ja säilyttävät elinvoimansa pitkään.
  • Sisältää hiusjuuren ja hiusten kasvulle tärkeät ravintoaineet oikeassa suhteessa.
  • Pitää yllä hiusjuuren verenkiertoa ja ravinnonsaantia, hiusten kasvuvoimaa ja hyvää rakennetta.
  • Evonia® Hiusten tehoravinne sisältää pellavan (Linum usitatissimum) ja Camelinan (Camelina sativa) lisäksi sarviapilan (Trigonella foenum graecum L.) siemenöljyä. 
  • Biotiini ja niasiini edistävät ihon pysymistä normaalina myös päänahassa.
  • Pantoteenihappo mm. edistää steroidihormonien synteesiä ja aineenvaihduntaa, millä on merkitystä hiustenlähdön torjunnassa.
  • Sinkki edistää hiusten pysymistä normaaleina sekä rasvahappo- ja proteiiniaineenvaihduntaa