Kimmo Vehviläinen rohkaisee parempaan taloudenhallintaan Anyfinin avulla


Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen kuvailee itseään huolettomaksi rahankäyttäjäksi. Hän kuitenkin tiedostaa, että kaikkien voisi olla hyvä tarkistaa omien kulutusluottojen tilanne viimeistään nyt.

”Mä oon välillä tosi huono rahan kanssa. Musta taloudenhallinnan taitojen kehittämisen tarve ei pitäisi olla mikään tabu. Eihän mua hävetä vaikka sanoa, etten mä osaa piirtää”, Kimmo kertoo.

”Arvostan niitä ihmisiä, jotka jaksaa säästää ennen mitään suurempia hankintoja, mutta säästämisen sijaan mä käytän usein kulutusluottoja. Oon aina ollut rahankäyttäjänä aika huoleton, vaikka maksan kyllä laskuni aina ajallaan. Oon ajatellut, että laskut maksamalla pysyy riittävän hyvin kärryillä. Joskus oman tilanteen ja kulutuskäyttäytymisen tsekkaus tai voisi kyllä olla paikallaan”, Kimmo sanoo.

Kimmo haluaa herätellä seuraajiaan miettimään omien kulutusluottojen tilannetta yhteistyöllään Anyfinin kanssa. Anyfinin Jälleenrahoituksella voit madaltaa omien, olemassa olevien luottojen korkoja.

”He eivät siis tarjoa lisää luottoja, lainojen yhdistämistä tai rahaa tilille, ainoastaan matalampia korkoja ja kuluja olemassa oleviin luottoihin mikä auttaa luoton takaisinmaksussa”, Kimmo tarkentaa.

Hakemuksen jälleenrahoituksesta voi tehdä Anyfinin nettisivuilla tai sovelluksessa. Sen tekemiseen riittää viimeisin kuva laskustasi. Jos hakemus hyväksytään, Anyfin maksaa luottosi pois nykyiselle luotonantajalle ja jatkossa lyhennät lainaasi suoraan Anyfinille, mutta matalammilla kokonaiskustannuksilla. Anyfin ei tee tarjousta, ellei pysty aidosti madaltamaan sun luoton (tai luottojen) kustannuksia eivätkä he pidennä luoton takaisinmaksuaikaa.

”Arvostan sitä, että Anyfin ajaa avoimempaa keskustelua rahankäytöstä ja kulutusluotoista. Anyfinin konsepti jälleenrahoituksesta on mun mielestä tosi järkevä ja suosittelisin ehdottomasti sen tsekkaamista kaikille, joilla korkeakuluisia kulutusluottoja on”, Kimmo summaa.

Koodilla KIMMO saat nyt lisäksi 20 euroa alennusta ensimmäiseltä laskultasi, jos et ole käyttänyt Anyfinin palvelua aiemmin.