Alina Voronkova yhdistää golf-treenit ja palaverit GoGolfin simulaattorissa


Alina Voronkova on innoissaan GoGolfin Trackman-simulaattorista, joka mahdollistaa tekniikkatreenit myös talviaikaan. Myös kokoukset onnistuvat GoGolfin tiloissa golfatessa!

Yrittäjä, malli ja urheilujuontaja Alina Voronkova oli pitkään pohtinyt golfin aloittamista uutena harrastuksena. Hänen miehensä on pelannut golfia lähes kymmenen vuotta, ja yhteinen aika viheriöllä kuulosti Alinasta ihanalta.

”Golf on pitkään ollut musta kiehtova ja mielenkiintoinen laji. Kynnys aloittaa harjoittelu oli kuitenkin pitkään mulle liian korkea, kun aloitus edellytti pahimmillaan viikkojen mittaista Green Card -kurssia. Pitkiä ja intensiivisiä kursseja oli mahdotonta sovittaa omiin aikatauluihin”, Alina kertoo.

Green Cardin Alina sai vihdoin hankittua GoGolfilta, joka tarjosi päivän mittaista kurssia. Kesällä suoritetun kurssin jälkeen Alina ehti testata vain yhden kymmenen väylän pelin, ennen kuin sesonki alkoi olla lopuillaan.

”Treeniä kaivattiin kyllä vielä”, Alina naurahtaa.

Alina toivoo pääsevänsä ensi keväänä pelaamaan viheriölle vähän paremmilla taidoilla. 

”Siksi oon superinnoissani tästä pidemmästä yhteistyöstä GoGolfin kanssa!”, Alina sanoo.

”Kävin testaamassa GoGolfin Trackman-simulaattoria, joka mahdollistaa golf-treenit myös kesäsesongin ulkopuolella. Vaikka Trackman on ihan ammattilaistason simulaattori, sillä voi yhtä lailla treenata myös mun kaltainen aloittelija. Treeneihin voi GoGolfilla myös yhdistää paltsut, sillä heiltä löytyy myös kokoushuoneita, joista tuo simulaattori löytyy! Aamupalakin katetaan pyynnöstä!”, Alina kuvailee.

Alina antaa vielä erityiskiitoksen GoGolfin henkilökunnalle, joka otti todella hyvin vastaan myös lajiin vasta tutustuvat pelaajat. Ilmapiiriä hän kuvailee ihanaksi.

”Nähdään viheriöillä ensi keväänä!”, Alina toivottaa.