“Kuin kiipeäisi pilveen nukkumaan” – Hannele Lauri paljastaa hyvien yöuniensa salaisuuden


Hannele myöntää olevansa kiukkuinen, jos yöunet jäävät lyhyiksi. Lakanat, tyynyn ja peiton hän on valinnut Pohjoismaisen Familonin valikoimasta. 

Hyvät yöunet ovat useimmille meistä edellytys palautumiseen ja jaksamiseen arjessa, vaikka toisaalta stressi voi vaikeuttaa unen saamista. Samaa mieltä on näyttelijälegenda Hannele Lauri.

“Uni on minulle äärettömän tärkeää, olen maailman kiukkuisin jos en saa nukuttua tarpeeksi. Stressaantuneena on paljon vaikeampaa nukahtaa. Siksi teen kaikkeni, että makuuhuoneeni ja sänkyni olisi sellainen keidas, jonne voi päivän jälkeen palata rentoutumaan rauhassa”, Hannele sanoo. 

Hannele nukkuu mieluiten täysin pimeässä ja viileässä huoneessa, muhkean untuvapeiton alla. 

“Minulla on Familon Down Warm -untuvapeitto, joka on aivan täydellinen, pilvimäinen peitto. Muhkeudesta huolimatta se on erittäin lämmin, eikä minulle tule öisin kylmä vaikka en lämmitä makuuhuonetta ollenkaan. Se ei kuitenkaan hiosta, vaikka onkin lämmin!”, Hannele kuvailee. 

Familonin käyttämä untuva ja höyhenet ovat 100 % RDS-sertifioitua (responsible down standard). RDS-sertifioitujen tuotteiden untuva ja höyhenet on kerätty vastuullisesti eläinten hyvinvointi huomioiden. 

Tyyny kannattaa valita nukkumisasennon mukaan 

Hannele testasi useampaa eri tyynyä Familonilta, joiden joukosta löytyi korkeaprofiilinen Down High -untuvatyyny, lämpöä tasaava Climate-tyyny ja käyttäjään mukautuva Memory-tyyny.

“Minulla täytyy myös olla hyvä tyyny, jotta saan kunnolla nukuttua. Olen aiemmin käyttänyt vääränlaisia, liian pehmeitä tyynyjä. Nyt valitsin näistä testityynyistä käyttööni Familonin Down High -tyynyn, joka pitää niskani hyvässä asennossa kyljellä nukkuessa. Niska ei ole enää kipeä aamuisin. Climate-tyynyn aion säilyttää tallessa kesähelteitä varten!”, Hannele kehuu. 

“Familonin tuotteet ovat aivan loistavia, enkä vaihtaisi näitä mihinkään. Käytän myös Familonin lakanoita, jotka ovat ylellisen pehmeitä. Näihin on ihanaa mennä nukkumaan!”, Hannele kehuu. 

Familonin tuotteet ovat allergia- ja ympäristöystävällisiä – suunniteltu pohjoismaista unta varten.

 

Tutustu Familonin valikoimaan täältä!

 

Pure Nordic Sleep | Familon