Nyt on aika sijoittaa kultaan, neuvoo Hannele Lauri


Epävarmoina aikoina kullan suosio sijoituskohteena on nousussa, eikä syyttä. 

“Tällaisina aikoina tuntuu, että kaikki on epävarmaa ja epävakaata. On olemassa kaikenlaisten kyberhyökkäysten riski, ja pankitkin voivat mennä nurin! Nyt näemme myös, ettei osakekurssien tasaiseen nousuun voi luottaa”, suomalainen näyttelijälegenda Hannele Lauri päivittelee. 

Hannele vieraili jalometalleihin erikoistuneella K. A. Rasmussenilla Helsingissä. K. A. Rasmussen on Pohjoismaiden johtava jalometallialan yritys, jonka kautta voi ostaa ja varastoida jalometalleja. 

“En ole aiemmin ollut lainkaan kiinnostunut sijoittamisesta, mutta nyt olen kyllä innostunut kultaan sijoittamisesta. Kullan arvo ei koskaan katoa, ja harkot säilyvät sukupolvelta toiselle”, Hannele pohtii.

Harkkoja on saatavilla gramman painoisesta lähtien

K. A. Rasmussenilta voi ostaa kultaharkkoja yhden gramman ja yhden kilon väliltä. Saatavilla on myös kolikoita.

“Pitelin siellä kädessäni kultaharkkoa, joka maksoi omakotitalon verran! Sellaiset ovat kuitenkin vaikeampia myydä kuin pienemmät, joten kannattaa suosia pienempiä harkkoja”, Hannele sanoo. 

“Kuulin vierailullani tarinan erästä vaarista, joka oli maalannut kultaharkkonsa mustaksi ja käytti sitä paperipainona. Hän oli ohjeistanut vanhoilla päivillään lapsilleen, että älkää missään nimessä hukatko tätä paperipainoa. Lapset ja lapsenlapset tajusivat myöhemmin harkon painosta, että kyseessä ei ollut mikään tavallinen paperipaino!”, Hannele kertoo. 

Omia harkkoja voi turvallisesti säilyttää myös K. A. Rasmussenin kautta, jolloin harkot ovat myös kattavasti vakuutettu. 

Jalometalliharkko on uniikki joululahja 

Hannele päätyi ostamaan vierailullaan pienen hopeaharkon. 

“Varsinkin nämä pienemmät harkot ovat ihana joululahjaidea! Tämän hopeisen aion antaa itsekin lahjaksi”, Hannele sanoo. 

 

Tutustu täältä!