Kotisiivouspalvelu helpottaa Hannele Laurin arkea


Hannele arvostaa siistiä kotia, mutta sen siivoukseen ei aina löydy aikaa omasta takaa. 

Paljon matkustava näyttelijä Hannele Lauri kuvailee kotisiivouspalveluita loistavaksi ideaksi.

“Kotisiivous on ihan ehdoton vaikka silloin, kun on tulossa vieraita käymään. Pieni Olga-koirani tuo sisään aina kaikenlaista roskaa ja hiekkaa, joten siivottavaa riittää aina. Tavaraakin minulla on aika paljon”, Hannele naurahtaa.

Joululahja, joka ilahduttaa aidosti

Hannele sai pojiltaan lahjaksi lahjakortin Onni-kotisiivoukseen.

“En ollut edes tiennyt, että kotisiivouksia voi lahjoittaa toiselle lahjakortilla! Se on minusta aivan loistava lahjaidea kelle tahansa kiireiselle ihmiselle, tai vaikkapa lapsiperheelle joulun alla. Jouluun liittyy niin paljon kaikkea muutakin järjestettävää, että joulusiivouksen ulkoistaminen ammattilaiselle on varmasti toivottu helpotus”, Hannele kuvailee.

Hannele suunnittelee jo ottavansa tavaksi lenkittää hänen Olga-koiraansa aina siivoojan tullessa.

“Viihtyisä, siisti koti on jotain aivan korvaamattoman tärkeää varsinkin kiireisen ihmisen arjessa. Sen tarjoaminen läheiselle on lahja, jota varmasti arvostetaan. Siivouksen hinnasta saatava kotitalousvähennyskään ei mene hukkaan, vaikka siivouksen maksaisi lahjakortilla, sillä lahjakortin saaja voi hyödyntää kotitalousvähennyksen”, Hannele sanoo.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt ONNIlle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta.

 

Tiesithän, että voit vähentää jopa 60% siivouksen hinnasta kotitalousvähennyksen avulla?

 

ONNIn palvelut ovat nyt 60 % kotitalousvähennyskelpoisia ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa 3500 euroa/henkilö. Verohyödyn saa myös omille vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista.

ONNI kotisiivous tarjoaa myös kotisiivousta arvonlisäverottomasti mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa palvelukartoituksessamme.

 

Tutustu Onni-palveluihin täältä!

ONNI kotisiivous