Hannele Lauri paljastaa suosikkivälipalansa, joka valmistetaan Suomessa kananmunista


Munaxin kehittämässä PURE Snack-tuotteissa ei ole maitoa, viljaa, soijaa tai makeutusaineita. PURE Snackin herkullinen maku tulee aidoista marjoista ja hedelmistä. 

Näyttelijälegenda Hannele Lauri on tottunut syömään kevyitä välipaloja. 

“Suosin tuoreiden hedelmien kaltaisia kevyitä välipaloja, mutta kaipasin niiden lisäksi vähän jotain muuta. Pelkän hedelmän jälkeen tulee herkästi uudelleen nälkä. Ongelmani on ollut se, että päädyn iltaisin syömään eniten”, Hannele kuvailee. 

Hannele löysi jokin aika sitten ruokakaupan kylmähyllyltä uudenlaisen lusikoitavan välipalan: Munaxin kehittämän PURE Snackin. PURE Snack valmistetaan Suomessa vapaan kanan munista. Kananmunat nostavat välipalan proteiinipitoisuutta.

“Olen välttänyt kaupan jogurtteja ja vastaavia tuotteita, koska niissä on usein paljon sokeria ja tosi vähän proteiinia. Siksi PURE Snack oli minulle juuri sopiva, paljon proteiinia ja vähemmän kaloreita kuin monissa muissa valmisteissa. PURE Snack on täyttävä, mutta kevyt välipala”, Hannele kertoo. 

Uutuusmaku oli hitti

PURE Snack -tuotteiden makuvalikoima on hiljattain laajentunut uudella maulla, ananaksella. Ananaksen lisäksi PURE Snackia löytyy mangon, banaanin, päärynä-omenan tai marjojen makuisena. 

“Aiemmin suosikkini oli raikas mango, mutta ananas on nyt uusi lempimakuni! Tykkään viipaloida PURE Snackien päälle tuoreita hedelmiä, kuten banaania. Kun makuja ja päälle lisättäviä hedelmiä vaihtelee, ei ole kyllästymisen vaaraa! Toki nämä maistuvat myös ilman koristeita, esimerkiksi kuvauksissa syön PURE Snackin sellaisenaan”, Hannele sanoo. 

PURE Snackit ovat saatavilla ruokakaupoista ympäri maan. Ananaksen makuiset PURE Snackit löydät hyvin varustelluista K-kaupoista. 

 

Tutustu täältä!


Munax Oy - ympäristöasiat huomioon ottava kananmunatalo