Lasitehtaan mustaruutuovi kruunaa Larmien ajattoman sisustustyylin


Juha ja Jutta Larm remontoivat tuoretta kotiaan vanhaa kunnioittaen, mutta oman näköiseksi. He ovat halunneet valita aikaa kestäviä ja tyylikkäitä ratkaisuja, jotka tuovat esille myös talon alkuperäistä ilmettä. Lasilla sisustaminen on parin mieleen. 

 

Juha Larmin mukaan uudessa kodissa vältetään ohimeneviä trendejä ja luodaan yksinkertaista, laadukasta ilmettä. Myös Larmeille ominainen boho-tyyli näkyy sisustuksessa. 

– Olemme halunneet tehdä harkittuja valintoja niin väreissä kuin sisustuksessa. Olemme esteetikkoja ja toivomme, että remontin lopputulos on kaunis, kodikas ja tasapainoinen, hän kertoo. 

Remontissa on vältetty rakenteellisia muutoksia, mutta pintoja on haluttu päivittää omaan silmään sopivaksi. Jutan somesta bongaamat Lasitehtaan mustaruutuiset pariovet osuvat täydellisesti tähän vanhan ja uuden risteyskohtaan. 

Lasitehtaalla on tarjolla sekä mustaruutuovia että muita mustaruututuotteita, kuten mustaruutupeilejä. Niistä on tarjolla nyt myös valkoinen väriversio, sekä muita värivaihtoehtoja asiakkaan toiveiden mukaan. Myös peilit ovat nyt todella suosittuja, tutustu esimerkiksi lattiaan nojaaviin jättipeileihin tai yksilöllisen muotoisiin peileihin Lasitehtaan sivuilla.

– Jutta näytti minulle kuvaa Lasitehtaan mustaruutuovista osana todella hillittyä ja harmonista tilaa ja halusimme tavoitella samaa tunnetta, Juha kertoo.  

Pariovet asennettiin ns. aikuisten alakertaan, makuuhuoneen ja takkahuoneen väliin. Juhan mukaan ne olivat tilaan hyvä ratkaisu, koska ne jakavat sitä tekemättä kuitenkaan huoneista erillisiä lokeroita. 

– Lasiovet tuovat ilmavuutta ja keveyttä tilaan. Lisäksi niiden väri toistaa ikkunanpuitteissa jo olevaa mustaa väriä, hän mainitsee.

Lasiovien heijastavuus tuo avaruutta

Juhan mielestä pariovet ovat nyt paikoilleen asennettuna tyylikkäät ja tasapainoiset. 

– Asennustyön tarkkuus on upeaa. Lisäksi on todella hienoa, miten ovet aukeavat molempiin suuntiin ja sisäänrakennetun magneetin avulla ovet napsahtavat keskelle linjaan, hän kuvailee. 

Lisäksi Juha on yllättynyt siitä, miten paljon lasin heijastavuus vaikuttaa tilan tuntuun. Sen takia hän suositteleekin lasia sisustuselementtinä joka kotiin. 

– Lasi heijastaa esimerkiksi ikkunoita ja tuo syvyyttä ja kerroksellisuutta huoneeseen. Lasi on instant-luksusta, hän summaa. 

Lasitehdas perustettiin maailmaan, jossa lasituotteita ei voinut tilata netistä. Todellisesta tarpeesta syntyi yritys, jonka intohimona ovat tyylikkäät kodit mahdollisimman monille. Lasitehtaan valikoimasta löydät lasituotteet sisustukseen ja rakentamiseen; kaiteet terasseille ja sisäportaisiin, kaikki saunan lasitukset, suihkuseinät, peilit ja peililiukuovet. Yritys tunnetaan erityisesti seinään nojaavista jättipeileistä sekä mustaruututuotteista. Lasitehdas panostaa kehittämiseen, ja tarjoaa aina sekä uusimpia asennustapoja että tyylikkäimpiä tuotteita. Tuotteiden tilaaminen on vaivatonta. Tutustu: lasitehdas.com @lasitehdas.

www.lasitehdas.com