Diili-voittaja Sointu Borgille eTasku tuo mielenrauhaa


”Edelleen multa loksahtaa suu auki, jos joku yrittäjä sanoo, että hänellä on kuittipäivä. Ei mitään järkeä käyttää tuntikausia aikaa ja mielenterveyttä lappujen setvimiseen. Muistan itsekin, että nuorena likkana, uuden yrityksen kanssa, kirjanpitopäivä herätti ahdistusta ja pelkoa. Sitä mietti, että mikähän kuitti nyt on taas hukassa ja mistä asiasta joutuu taas soittelemaan kirjanpitäjälle. Harva on kuitenkaan sellainen, että ei ikinä mikään hukkuisi. 

Ajattelin jo silloin, että pakkohan tähän on olla joku parempi ratkaisu. Oli kyllä tosi hyvä, että yksi tuttu esitteli mulle eTaskun. Ensin mietin, että onkohan mulla varaa tähän, kun alussa liikevaihto oli tosi pientä. Mutta kuukausimaksut ovat niin alhaisia, että tämä sopii kyllä ihan jokaiselle, vaikka olisi vaan se nakkikiska jossain keskellä metsää. Ainakin jos sulla on firman kortti ja ostat yli viisi asiaa kuussa, niin tämä on ihan pakollinen. 

Nyt kun olen käyttänyt eTaskua useamman vuoden, olen todennut, että tärkeintä siinä on tämä henkinen puoli. Yrittäjänä on muutenkin ihan tarpeeksi kaikenlaista stressiä, joten mitä enemmän voi eliminoida sellaista, mikä kuormittaa, sitä parempi. Ainahan sitä jotain ressattavaa on, mutta paperinpalaset ei ole sen arvoisia. eTaskulla ei tarvitse pilata koko viikkoa odottaen kuittipäivää.

eTaskuhan on tosi kätevä käyttää. Pitää vaan saada rullaamaan se rutiini, että kuiteista ottaa kuvat aina saman tien. Siinä on myös loistava kamera ja se tunnistaa asioita tositteen kuvasta automaattisesti, esimerkiksi summan ja alvit. Manuaalinen työ on laitettu ihan minimiin, mikä vähentää sähläystä. eTaskun asiakaspalvelukin toimii hyvin, jos jotain hämminkiä sattuu tulemaan. 

Vaikka viime vuosi oli tapahtuma-alalla hiljainen, en silti harkinnut eTaskusta luopumista. Se ei ole paikka, josta karsisin. Nyt Diili-voiton jälkeen ajan säästö on mulle entistä tärkeämpää. Aika on kuitenkin se niukin resurssi ja haluan käyttää sen johonkin hyödyllisempään, kuin kuittien kanssa säätäminen.

Voin vaan sanoa kaikille, että eTasku tuo järjestystä elämään tosi edullisesti.”

eTasku on palvelu, jonka avulla voi toimittaa kuitit, dokumentit ja matkalaskut sähköisesti kirjanpitäjälle. Se sopii kaikenkokoisille yrityksille. Tilitoimistoille palvelu on täysin maksuton. Yrittäjänä voit nyt testata eTaskua 30 päivää ilmaiseksi! 

www.etasku.fi