Luonnonläheinen Järvisydän sopii hyvin pieneen irtiottoon arjesta


 Umppuna parhaiten tunnettu bloggaaja ja yrittäjä Ulla-Riitta Koskinen pääsi miehensä kanssa rentoutumaan upeisiin Saimaan maisemiin, Hotel & Spa Resort Järvisydämeen. Rauhallinen paikka tarjoaa monia aktiviteetteja ja sopii loistavasti kahden aikuisen minilomaan.

 

Umpun mukaan Järvisydän on ennen kaikkea maanläheinen paikka, keskellä luonnon rauhaa. Hänelle itselleen lähimatkailu tällaisessa ympäristössä oli ihan uusi kokemus.

– Kun pääsi perille, tuntui, että kaikki pysähtyi. Ympärillä on vaan upeat maisemat. Paikka sopii varmasti todella hyvin kaikille, jotka tykkäävät olla luonnon helmassa, hän kuvailee.

Umpun ja hänen miehensä get-away alkoi yhteisellä paripulikkahieronnalla, jolla saatiin jännitykset hierottua pois työviikon jäljiltä. Pari viihtyi hyvin myös kylpylässä. 

– Hieronta tehdään vähän kaulimien näköisillä pulikoilla ja se oli ehdottomasti koko reissun paras juttu. Kylpylä on pieni ja intiimi, se sopii hyvin juuri kahden kesken viihtymiseen ja rentoutumiseen.

 Majoitus veden päällä ja paljon aktiviteetteja

Pariskunta majoittui veden päällä kelluvassa House Boatissa, joka oli Umpun mielestä todella kodikas ja tilava.

– Toisella puolella seinä on kauttaaltaan lasia, joten tila on myös hyvin valoisa. House Boatissa on myös kattoterassi, joka on kesäpäivinä todella jees, hän toteaa. 

Umppua yllätti eniten erilaisten majoitusvaihtoehtojen määrä, minkä vuoksi paikka myös sopii monenlaisille matkaajille. 

– Järvisydän käy myös niille, jotka kaipaavat omaa rauhaa, kun suuri osa majoituksesta ei ole päärakennuksessa. Luonnonläheisyyden takia majoituksessa on sellaista kivaa luksusmökkitunnelmaa.

 Rentoutumisen vastapainoksi pariskunta testasi FatBikella pyöräilyä ja kävi kävelyllä hienossa ympäristössä. Aktiviteetit herättivät Umpun kiinnostuksen myös jatkoa varten.

– Tekemistähän löytyy vaikka mitä safareista melontaan vuodenajasta riippuen. Olisi hienoa nähdä Järvisydämen upea luonto ja kauniit maisemat jokaisena vuodenaikana, hän summaa.

www.jarvisydan.fi