Lotta Harala löysi täydellisen paikan rentoutumiseen


Urheilija Lotta Harala vietti viikonlopun Eerikkilä Sports & Outdoor resortissa, joka sijaitsee noin 100 kilometriä Helsingistä Tampereen suuntaan.  Eerikkilä tarjosi Haralalle kovasti kaivatun irtioton arjesta luonnon keskellä.

”Me saatiin viettää viikonloppu ihanassa Eerikkilä Sports & Outdoor resortissa!

Viikonloppuun mahtui padelia, fatbikelenkkejä luonnossa ja hyvää ruokaa. Päivät päätettiin rantasaunasta nauttien ja uiden.

Eerikkilä on paikkana tosi tiivis, ja kaikki palvelut oli tosi lähellä meidän villaa. Siellä elämä tuntui niin helpolta, ja just sitä ollaan tässä elämänvaiheessa kaivattukin.

Eerikkilä tarjosi meille ihan täydellisen irtioton arjesta. Eerikkilää ympäröivällä luonnolla on niin ihanan rauhoittava vaikutus, että palautuminen tuntui alkavan jo resortiin saapuessa!

Erityismaininnan haluan antaa resortin henkilökunnan lämminsydämiselle ja superhyvälle palvelulle sekä meidän upealle villalle!

Eerikkilä on myös hiljattain uudistunut, joten siellä kannattaa käydä uudelleen vaikka olisi sulle jo tuttu paikka!”, Lotta kuvailee.

Koodilla LOTTA saa nyt -25% alennuksen majoituksesta. Majoituksen kesto min. 2 yötä. Alennus on voimassa majoittumisiin 1.6.-22.12.2023 (pl. juhannus). Varaukset koodilla 7.5. mennessä.

Etusivu - Eerikkilä