Täydellinen kevätlook ei vaadi lainkaan meikkiä – Viivi Altonen jakaa parhaat vinkkinsä


Kesäauringon lämmöstä on ihana nauttia ilman meikkiä. Miss Suomi Viivi Altonen kertoo, kuinka hän herättää ihonsa hehkun talven jälkeen.

Saaren Taika on jo vuosien ajan ollut Miss Suomi Viivi Altosen ihonhoidon luottomerkki. Kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki sopii erityisen hyvin herkkäihoisille sekä heille, jotka kärsivät ihon epäpuhtauksista. Kevään kääntyessä kesäksi Viivi haluaa panostaa ihon syväpuhdistukseen. 

“Käytän meikkiä hyvin kevyesti kesäisin, jos ollenkaan. Meikittömyys tuo minulle tietyllä tavalla vapaamman olon, pääsen ikään kuin lomafiilikseen. Juuri siksi kevät tarkoittaa minulle ihon syväpuhdistuksen aikaa – syväpuhdistamalla ihoon saa palautettua kauniin hehkun”, Viivi kertoo. 

Syväpuhdistuksesta paras tulos oikeilla tuotteilla 

Viivi neuvoo valmistelemaan kasvojen ihon Saaren Taika teepuusaippualla, minkä jälkeen kasvot voi kuoria Saaren Taika Manteli & Kaura -syväpuhdistavalla kasvokuorinnalla. Tämän jälkeen kasvojen iho on valmis Saaren Taika Vihreä Tee ja Savi -kasvonaamiolle. 

“Vihreä Tee ja Savi -kasvonaamio on supertäyteläinen, ja sekin osaltaan poistaa ihon epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Lisäksi vihreällä teellä on anti aging -vaikutuksia. Naamion kurkku-, vesimeloni- ja omenauutteet tekevät siitä ihanan raikkaan!”, Viivi kehuu. 

Näiden tuotteiden jälkeen voi käyttää niitä tuotteita kasvoille, joita käyttää arjessa normaalisti. Viivi suosittelee Saaren Taika Ruusu-Aloe -kasvovettä, joka kirkastaa ja tasapainottaa ihoa. Saaren Taikan valikoimasta löytyy pehmeitä kestovanulappuja, jotka sopivat täydellisesti esimerkiksi kasvoveden levittämiseen iholle. 

Viivin ihonhoitorutiinin kruunaa retinolia sisältävä Kollageeni A-vitamiini -kasvovoide, joka vähentää juonteita ja ravitsee ihoa. Viivi huomauttaa, että retinolin käytön jälkeen on erityisen tärkeää huomioida ihon suojaaminen auringolta. 

Tutustu Saaren Taika -valikoimaan täältä!

Saaren Taika, nopea apu ihollesi!