Mari Valosaari jakaa parhaita säästövinkkejään


Radiojuontaja Mari Valosaari on viime aikoina saanut yllättäviä laskuja, ja on kiitollinen omasta taloudellisesta tilanteestaan.

”Mulla on viime aikoina ollut kyllä tosi huonoa tuuria ja odottamattomia laskuja on tullut sieltä sun täältä. Parhaimmillaan yllärinä tuli melkein parin tonnin sähkölasku!

Nää yllärikulut on kyllä muistuttanut, ettei mihinkään voi luottaa ettei voisi tulla ikäviä yllätyksiä. Siksi on tosi tärkeää panostaa oman talouden vakauteen, jotta niitä yllättäviäkin kuluja vois edes vähän ennakoida.

Oman talouden treenaamiseen Anyfinin Budget Bootcamp on ihan tosi hyvä työkalu!

Budget Bootcampissa on ihan konkreettisia vinkkejä siihen, miten oman talouden saa paremmalle mallille ja se haastaa pohtimaan omia ostopäätöksiä esim. tarjousten edessä. Hyvä tarjous ei oo säästöä, jos et oikeesti tarvii sitä tavaraa.

Mäkin teen välillä heräteostoksia, mutta aika paljon rahaa on säästynyt sillä että oon eka pysähtynyt miettimään haluanko tai tarviinko sen tuotteen oikeasti.”

Budget Bootcampiin voit osallistua Anyfinin sovelluksen kautta. Bootcampin aikana saat 2 vinkkiä sekä tehtävää viikossa, jotka auttavat sinua kohti parempaa taloudellista hyvinvointia. Palvelu on ilmainen, eikä sinulla tarvitse olla Anyfinin muiden palveluiden asiakas käyttääksesi palvelua.

Tutustu Anyfinin palveluihin täältä!