Viivi Altonen löysi Anyfinin sovelluksesta jättiyllätyksen


Psykologiaa opiskeleva Miss Suomi Viivi Altonen tutustui rahankäyttöönsä Anyfinin tilaukset-palvelun avulla. 

”Tein puoli vuotta sitten mun ensimmäisen kaupallisen yhteistyön Anyfinin kanssa, joka oli mulle hyvä hetki pohtia omia säästämistapoja. Saman yhteistyön myötä löysin myös Anyfinin Tilaukset-palvelun.

Siellä mua odotti aikamoinen ylläri: oon maksanut turhista tilauksista satoja euroja vuodessa. Mulla on siis vuositasolla valunut kuukauden vuokran verran rahaa ihan hukkaan!

Toi summa muodostuu pienistä puroista. Oon esimerkiksi unohtanut päivittää mun opiskelijatiedot Spotifyhyn, joten oonkin maksanut siitä normihintaa. Eihän tällaisia juttuja tuu koskaan tsekkailtua tilitapahtumien joukosta, vaikka oonkin muuten rahan kanssa aika järkevä.

Tilaukset-palvelun hyvä (ja toisaalta huono) puoli on siinä, että se näyttää selkeästi ja konkreettisesti toistuvien maksujen määrän vuositasolla. Se myös kertoo jokaisen palvelun kohdalla, kuinka paljon voisit säästää vuodessa lopettamalla tilauksen. Tekee siis kulujen viilaamisesta tosi helppoa!”

Tilaukset-palvelu löytyy Anyfinin sovelluksesta. Tilaukset-palvelu on avoin kaikille täysi-ikäisille, eikä sen käyttö edellytä muita Anyfinin palveluiden käyttöä.

Tutustu Anyfinin palveluihin täältä!