Sijoittamisen ei tarvitse olla kilpailu, Sointu Borg muistuttaa


Diilin voittanut yrittäjä Sointu Borg kertoo heränneensä sijoittamiseen yllättävän myöhään. Nyt hän jakaa näkökulmaansa sijoittamisen aloittamiseen – kuinka ja millä alustalla?

”Sijoittamisen ei tarvitse olla mikään kilpailu, vaikka jotkut niin käyttäytyykin”, Sointu aloittaa.

”Mä heräsin sijoittamiseen aika myöhään, mutta nykyään sijoitan Nordnetin kautta joka kuukausi. Nordnet oli alustana no brainer -valinta, koska se tuntuu olevan omassa piirissä kaikilla käytössä. Se on turvallinen, ja kustannukset on matalat”, Sointu perustelee.

Vaikka Sointu on koulutukseltaan ekonomi, hän tunnustaa ettei hän tiedä kaikkea säästämisestä.

”Ja sen haluan teroittaa – ei tarvitse olla mikään Einstein aloittaakseen säästämistä. Aina voi kysyä apua. Ei ole mikään häpeän aihe, jos ei tiedä kaikkea kaikesta”, Sointu sanoo.

Sointu arvostaa sitä, että Nordnet tekee sijoittamisesta helposti lähestyttävää. Palvelusta löytyy selkeät ohjeet, joilla pääsee alkuun. 

”Nordnetin kanssa ei tarvitse elää ja hengittää pörssikursseja, jotta löytäisi oikeat sijoituskohteet. Mä esimerkiksi sijoitan turvallisesti pitkällä tähtäimellä, koska mun infernaalisissa aikatauluissa ei ole tilaa jatkuvalle pörssianalyysille”, Sointu kertoo. 

Nordnetin sivuilta löytyy myös inspiraatiota sijoituskohteiden metsästykseen.

Tänä vuonna Suomessa meni rikki 1 miljoonan osakkeenomistajan raja, ja 43% Nordnetin uusista asiakkaista on naisia. Soinnun mielestä kehityssuunta on juuri oikea. 

”Sijoittaminen ei ole vain isojen herrojen harrastus. Se voi olla ihan sun oma juttu, josta ei tarvitse ottaa paineita. Tärkeintä on vaan aloittaa!”, Sointu kiteyttää.

Löydät lisätietoa Nordnetin osakesäästötileistä täältä.

 

Aloita sijoittaminen Nordnetin kautta täältä!

 

Tiedosto:Nordnet logo stacked black.png – Wikipedia

 

Sijoittamiseen osake- ja pääomamarkkinoilla liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan. Historiallinen tuotto ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.