Marja Kihlströmin mukaan tutkimusmatkailijan asenne auttaa kulkemaan kohti nautintoa


 Seksilelut ovat loistava tapa tutkia nautintoa – yksin, kumppanin tai kumppanien kanssa. Ne voivat auttaa puhumaan toiveistaan, lisätä avoimuutta, tai toimia apuna erilaisten seksuaalisten tai terveyteen liittyvien haasteiden kanssa. Huippukivan nettisivuilta löytyy tuotteita monenlaisiin tarpeisiin. 

 

Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), tietokirjailija ja Puhu Muru -yrityksestään tunnettu Marja Kihlström korostaa, että seksilelut sopivat sukupuolesta riippumatta ja niin yksin kuin kumppanien kanssa. 

– Luvanantoa nauttia seksistä itsekseen tarvitaan sukupuoleen ja suhdemuotoon katsomatta. Seksileluista löytyy vaihtoehtoja kaikille sukupuolille ja heillekin, jotka eivät halua määritellä sukupuolta. Suhteeseen seksilelujen avulla voi löytyä uusia tasoja ja tapoja nauttia vuorotellen. 

Hänen mukaansa seksilelujen käyttöä pitäisi normalisoida. 

– Miksi dildot ovat trendikkäitä, mutta tekovaginat eivät? Miksi liukkari on hätäapu, eikä arkinen ilon tuottaja? Seksuaalisuuteen liittyviä oletuksia tulee murtaa. Kun seksilelujen maailmaa raottaa, voi kadonnut orgasmi löytyä, erektio parantua, lantionpohjalihakset vahvistua tai yllättyä, miten anaalitappi lisää nautintoa. 

Marjan mukaan on hyvä tunnistaa, miksi seksilelujen tuoma nautinto ei ole luvallista. Saatetaan ajatella, että parisuhteessa ei saa tyydyttää itseään, tai että orgasmin saaminen on mahdotonta, vaikkei olisi. Hän haluaa korostaa, että seksuaalisuus on jokaisen omaa. 

– On tärkeää muistaa, että intiimissä suhteessa toisen seksuaalisuutta ei saa rajoittaa. Jos toista ei esimerkiksi seksilelut kiinnosta, kannattaa asiasta keskustella rauhassa, vaatteet päällä. 

Tiedonhakua ja useita kokeilukertoja 

Jos seksilelujen kanssa alkuun pääseminen tuntuu vaikealta, kehottaa Marja tutkimaan nettisivuja, tuotearvioita tai vertaiskokemuksia somesta. 

– Huippukivan nettisivuilta voi katsoa suosituimmat tuotteet ja lukea kommentit. Myös podcastit, kirjat tai Youtube-videot ovat hyvä tietolähde. 

Marjan mukaan olisi tärkeää nähdä seksilelut mahdollisuuksien kautta. Ne voivat olla apu erilaisissa terveyteen tai seksuaalisuuteen liittyvissä haasteissa ja lisätä hyvinvointia. 

– Yksikin käynti seksuaaliterapeutilla voi olla mullistava mahdollisuuksien ymmärtämiseen. Toivoisin, että lääkärienkin vastaanotolla näistä asioista uskallettaisiin puhua. 

Paras asenne suhteessa seksileluihin on kuin tutkimusmatkailijalla; ei voi tietää, mitä edessä on, mutta kannattaa kulkea rohkeasti eteenpäin. 

– Kun opettelee uusia tapoja nauttia, on se kuin maistelisi uutta ruokaa; joutuu ehkä kokeilemaan useasti ja totuttamaan kehoaan, lopputuloksensa voi laajentaa käsitystään nautinnosta, hän summaa. 

 Ota käyttöön Marjan vinkit osoitteessa huippukiva.fi 

  • Safisfyer on antanut kaikille klitoriksen omaaville henkilöille uuden nautinnon mahdollisuuden. Se voi myös auttaa löytämään kadoksissa olleen orgasmin. 
  • Liukuvoide lisää nautintoa, eikä ole vain ”hätäapu”. Etenkin seksilelujen kanssa liukuvoide on hyvä pitää käden ulottuvilla. 
  • Lantionpohjalihasten treenaamiseen tuo tehoa treenikaveri. Tulokset yllättävät ja voimakkaammat orgasmit on ihana palaute treenistä! 
  • Hierontaöljy tekee kosketuksesta pehmeämmän ja hellii kehoa. Se auttaa mieltä ja kehoa rentoutumaan kohti nautintoon sukellusta.

www.huippukiva.fi

Linkit tuotteisiin:
huippukiva.fi/hierontaoljy
huippukiva.fi/jellyjortikka
huippukiva.fi/pieni-taikavarpu
huippukiva.fi/treenikaveri
huippukiva.fi/liukuvoide