Miss Suomi Viivi Altonen arvostaa kosmetiikassa luonnonmukaisuutta


Viivi on vasta hiljattain ymmärtänyt, kuinka tärkeää on huomioida oman ihon tarpeet kosmetiikkavalinnoissa. Saaren Taian tuotteissa hän arvostaakin sitä, että niistä löytyy räätälöityjä ratkaisuja juuri hänen iholleen. 

 

Ihoni on aika pintakuiva ja varsinkin näin talvella haasteellinen hoidettava. Iho kuivuu todella paljon, mutta on toisaalta tyypiltään muuten sekaiho. 

Viivin mukaan ihonhoito on tullut osaksi arkirutiinia vasta melko vähän aikaa sitten. Nykyään hänen omien sanojensa mukaan sen ytimessä on kosteutus, kosteutus ja kosteutus.

– Ennen en osannut niin katsoa, mitkä tuotteet sopisivat juuri minun iholleni ja saatoin esimerkiksi pestä kasvot tavallisella saippualla, hän kertoo.

Kuivumisen lisäksi Viivin ihoa voivat satunnaisesti vaivata hormonin tai stressin mukanaan tuomat näpyt. 

Saaren Taian tuotteissa yhdistyvät Viiviä ilahduttavasti kosteutus ja täsmähoidot epäpuhtauksille. Viiville mieluinen lopputulos ihonhoidosta onkin kuulas ja kosteutettu. 

– Käytössä on nyt Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H Kasvovoide, Ruusu-Aloe kasvovesi, Merikollageeni Hyaluronihappo silmänympärysgeeli ja Aloe Retinoli seerumi, jotka antavat iholleni sitä kaipaamani kosteutusta, hän kertoo. 

Epäpuhtauksia torjumaan Viivillä on arsenaalissaan No:1 Eco by Saaren Taika Spot Control tehovoide näppyjä vastaan ja kirkkautta kasvoille tuomaan Syväpuhdistava Manteli & Kaura Kasvokuorinta sekä Aktiivihiili & Savi Kasvonaamio.  

Suomalaisuutta ja puhtaita raaka-aineita 

Viiviä ilahduttaa se, että kosmetiikkaa voi hankkia täysin kotimaiselta yritykseltä. 

– Varsinkin näin korona-aikaan on hienoa, että voi tukea suomalaisia yrityksiä. 

Myös luonnonmukaisuus on Viiville tärkeä arvo. Hän arvostaa tuotteita, joissa luontoa on selvästi ajateltu. 

– Luonnonmukaisuus on aina ollut iso osa elämääni. Yhä enemmän haluan panostaa siihen, että tiedän mistä asiat on tehty, on se sitten ruokaa tai kosmetiikkaa. En halua iholleni turhia kemikaaleja, hän korostaa. 

Lisäksi Viiville merkitsee paljon se, että Saaren Taian tuotteista löytyvät juuri ne omalle iholle sopivat vaihtoehdot ja yhdistelmät. 

– Pidän näissä tuotteissa juuri siitä henkilökohtaisuudesta, hän summaa. 

Lue lisää: www.saarentaika.com

 

Paras kasvosaippua on luonnonkosmetiikan sulfaatiton palasaippua kasvoille, josta ei ole poistettu kosteutta säilyttävää glyseriiniä.

Sulfaatit (mm. SLS) ovat erittäin voimakkaita puhdistusaineita, joilla iholta tai hiuksista poistuu myös suojaavatkin rasvat. Pitkäaikaisella sulfaattipitoisen tuotteen käytöllä voikin pahimmassa tapauksessa saada aikaan itselleen kutisevan ja hilseilevän ihon tai päänahan, puhumattakaan muista hankalammista iho-ongelmista, joita nämä voimakkaat puhdistusaineet voivat aiheuttaa.

Siksi usein suositellaan olemaan käyttämättä saippuaa kasvojen iholle. On kuitenkin myös kasvojen herkälle iholle sopivia saippuoita, kuten 100% luonnolliset Saaren Taika palasaippuat, joissa ei ole sulfaatteja, eikä muitakaan voimakkaita puhdistusaineita, vaan ainoastaan muutamia luonnollisia öljyjä, joista saippuat on käsityönä valmistettu.

Saaren Taika luonnonkosmetiikan palasaippuat kosteuttavat ja hoitavat ihoa samalla kun ne puhdistavat sen hellävaraisesti. Saaren Taika palasaippuoista ei ole poistettu saippuoitumisprosessin aikana luonnollisesti niihin syntynyttä glyseriiniä, joka kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Siksi Saaren Taika saippuat eivät kuivata ihoa, kuten monet muut palasaippuat tekevät.

Epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle paras kasvosaippua on Saaren Taika Teepuusaippua.