Vuoden 2020 Miss Suomi Viivi Altonen nauttii rauhallisista aamuista


Kiireistä työarkea viettävä Viivi Altonen panostaa hyvinvointiinsa heti aamusta lähtien. Aamuvirkku Viivi herää mielellään ajoissa nauttimaan kahvista ja terveellisestä aamiaisesta. Hyvää oloa tuovaan aamurutiiniin kuuluvat lisäksi vitamiinit ja joogailu.

 

Miss Suomi Viivi Altonen tunnustautuu aamu-ihmiseksi ja saa eniten aikaiseksi heräämällä  ajoissa. Vapaapäivinä sopiva heräämisaika on tasan 8:15, mutta töihin Viivi herää mielellään reilusti aiemminkin.

– Hyvään aamuun kuuluu kahvi, herään mielelläni vaikka vähän aikaisemmin, että voin juoda sen rauhassa. Aamupala on minulle nautinnon hetki, omaa aikaa. Yleensä vaihtelen puuron ja munakkaan välillä; kun kyllästyn toiseen, vaihdan toiseen, Viivi kertoo.

Terveellisen ruoan lisäksi Viivi huolehtii hyvinvoinnistaan vitamiineilla. Käytössä on muun muassa Kauneus+ -valmiste, joka tukee hiusten ja ihon hyvinvointia. 

– Olen aikaisemmin syönyt kollageenia ja biotiinia erikseen, olen ollut nyt innoissani, kun samasta Kauneus+-tuotteesta löytyvät molemmat. Samalla saan vielä sinkin ja C-vitamiininkin.

Viivi panostaa mieluiten sisältä päin säteilevään kauneuteen ja Kauneus+- tuotteen käyttö näkyy hänen mielestään selvästi ulkonäössä.

– Huomaan, että kollageeni tekee ihostani kuulaamman ja hehkuvamman. Tuotteen tehon näkee hiuksista ja kynsistä,  jotka ovat vahvemmat, hän toteaa.

Kauneus+-valmisteen lisäksi Viivi vannoo varsinkin pimeinä talvikuukausina C- ja D-vitamiinien nimeen. Ne lisäävät hänen pirteyttään ja virkeyttään.

– En juo energiajuomia enkä kovin paljon kahvia, joten vitskut antavat minulle puhtia päivään.

Kiireen keskellä hyvinvoinnista huolehtimiseen tulee panostaa

Tuoreen Miss Suomen elämä on mullistunut viime kuukausina, edessä on ollut muutto uuteen kaupunkiin sekä kiireiseen työ-arkeen totuttelu. 

– Ehdottomasti huomaan, että esimerkiksi vitamiinien
nauttiminen on nyt entistä tärkeämpää, että kiirettä jaksaa.

Vedenjuonti on Viivin mukaan myös hyvän olon perusta, josta tykkää yhtä lailla iho, hiukset kuin mielikin. Lisäksi Viivi  panostaa joogaan ja rentoutumiseen. Ne tuovat mukanaan sekä sisäistä että ulkoista hyvinvointia. 

– Tykkään toki laittautua, mutta mielestäni kauneus tulee eniten omasta fiiliksestä, sisältäpäin, hän summaa.

 

Alennuskoodilla Viivi saat -25% Kauneus+-tuotteesta osoitteessa http://vitamiinikeskus.fi/verkkokauppa. Tarjous voimassa 28.02.2021 asti.