Miten olympiaurheilija suojautuu auringolta ulkotreenien aikana? Nooralotta Neziri jakaa suosikkituotteensa


Aurinkosuojaa on syytä käyttää huolellisesti ympäri vuoden, mutta erityisesti kesäisin. NIVEA SUN -uutuus suojaa ihoasi UV-säteilyltä, sinivalolta ja ilman epäpuhtauksilta. 

Kevään ensimmäiset aurinkoiset päivät suorastaan kutsuvat ulos nauttimaan valosta. Iho on kuitenkin syytä suojata huolellisesti jo kauden ensimmäisiltä auringonsäteiltä.

Olympiaurheilija Nooralotta Nezirin urheilu-ura vie Nooralotansäännöllisesti ulkomaille treenaamaan ulkoilmassa, jolloin aurinkosuojan tärkeys korostuu. 

Kasvojen suojaksi Nooralotan suosikiksi on noussut uutuustuote NIVEA SUN UV Face Triple Protect Fluid SK50+ -aurinkovoide. Sen kevyt koostumus suojaa ihoa UVA/UVB-säteiden lisäksi myös sinivalolta ja ilman epäpuhtauksilta.

“Triple Protect Fluid on koostumukseltaan tosi kevyt ja imeytyy supernopeasti, joten se sopii hyvin esimerkiksi meikin alle. Se on monipuolisuutensa ansiosta erinomainen aurinkosuoja sekä kotimaasta nauttivalle toimistotyöläiselle että paljon reissaavalle. Triple Face Fluid on hikoilunkestävä, joten se on myös ulkotreeneihin täydellinen valinta”, Nooralotta kehuu. 

Jos ihosi on herkkä, Nooralotta suosittelee NIVEA SUN UV Face Sensitive SK50 -aurinkovoidetta.  

Reissaajan paras kaveri 

Erityisesti kuumiin maihin matkustaessa Nooralotta haluaa suojata ihonsa UV-säteilyn lisäksi ilman epäpuhtauksilta, kuten ilmansaasteilta. NIVEA SUN UV Triple Protect Fluid sisältää myös hyaluronihappoa, joka on lentomatkustuksesta kuivuneen ihon pelastaja.

“Arvostan myös tosi paljon sitä, että valitsemani NIVEA SUN -tuotteet eivät sisällä mikromuoveja ja niiden koostumus on vesistöjä kunnioittava. Lisäksi niiden pakkaukset on valmistettu osittain kierrätetystä muovista. Treenien välissä voi siis hyvällä omallatunnolla käydä myös uimassa!”, Nooralotta sanoo. 

Ulkotreeneihin Nooralotta suosittelee kevyttä ja nopeasti kuivuvaa NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect SK50+ -aurinkosuojasuihketta suojaamaan vartalon ihoa. Sille on myönnetty Allergia- Iho- & Astmaliiton allergiatunnus, mikä tekee siitä varman valinnan herkkäihoisille.

 

Tutustu NIVEA SUN -tuotteisiin täällä

 

Nivea Sun Logo PNG Vector