Ellen Jokikunnas käyttää Evonia-ravintolisää tukemaan hiusten kasvua


Hiukset ovat Ellenin mukaan yllättävän isossa roolissa oman itsetunnon ja sitä kautta henkisen hyvinvoinnin kannalta. 

”Olen kesästä asti käyttänyt hiusten kasvua ja hyvinvointia tukevaa ravintolisää. Viime vuoden puolella huomasin, että minulle oli ilmestynyt kaljuja läiskiä takaraivoon. En halunnut pitää hiuksia edes ponnarilla, koska kaljut kohdat olisivat näkyneet ihan selkeästi. Pelkäsin silloin, että kohta lähtee loputkin hiukset”, Ellen kertoo.

Nyt tilanne on onneksi lähtenyt parantumaan, mutta se havahdutti Ellenin pohtimaan hiusten hyvinvointia tulevaisuudessakin. Ellen päätti, että hän haluaa monipuolisen ja hyvän ravinnon lisäksi tukea hiusten hyvinvointia Evonia-tehoravinteella. 

”Varsinkin talvisin pintakuiva iho ja päänahka kaipaavat selkeästi enemmän huolenpitoa – onneksi Evonia sisältää ravintoaineita myös hiuspohjalle. Nyt onkin hyvä aika aloittaa hiusten kasvua tukeva ravintolisä, jotta hiukset on kesäkunnossa silloin kun aurinko meidän joskus löytää taas”, Ellen sanoo.

”Mahdollisen hiustenlähdön juurisyy on tietenkin selvitettävä – mikään yksittäinen pilleri ei tee ihmeitä, vaan hiustenlähtöä aiheuttava syy on korjattava. Kun perusjutut on kunnossa, hiusten hyvinvointia ja kasvua voi sitten tukea oikeilla valmisteilla”, Ellen muistuttaa.

Alekoodilla ELLEN10 saat -10% alennusta koko Evonia-sarjasta Life-verkkokaupasta ja -myymälöistä! Ale koskee myös jo alennuksessa olevia tuotteita, ja on voimassa maaliskuun loppuun 2023 saakka.