Nooralotta Neziri panostaa laadukkaisiin ihonhoitotuotteisiin, jotka taipuvat moneen


Tehokosteuttavat Avène Hydrance -tuotteet pitävät huippu-urheilijan ihosta huolta ympäri vuoden. 

Olympiaurheilija Nooralotta Neziri arvostaa ihonhoitorutiinissaan helppoutta ja tuotteiden monikäyttöisyyttä. 

“Olisi tietenkin tosi trendikästä sanoa, että ihonhoitorutiinini on tosi pitkä ja monivaiheinen. Todellisuudessa keskityn mieluiten muutamaan, laadukkaaseen tuotteeseen. Avène Hydrance -tuotteita yhdistelemällä olen saanut luotua itselleni yksinkertaisen, mutta tehokkaan ihonhoitorutiinin”, Nooralotta sanoo.

Nooralotalla on sekaiho, joka on paikoitellen kuiva ja paikoitellen puolestaan rasvoittuva. Aikuisiällä Nooralotta on kärsinyt ajoittaisista ihon epäpuhtauksista. 

“Olen toisaalta siinä mielessä onnekas, että talven kylmyys ei merkittävästi vaikuta kasvojeni ihoon, toisin kuin monilla. Käsien ihossa se toisaalta tuntuu tosi herkästi”, Nooralotta kertoo. 

Helppo rutiini

Nooralotan päivittäinen rutiini sisältää vain muutaman tuotteen. Avène Hydrance AQUA-GEL on ihonhoidon monitoimisankari, joka soveltuu kolmeen eri käyttötarkoitukseen: kosteusvoiteeksi, kasvonaamioksi ja silmänympärysvoiteeksi. 

“Geelimäinen voide on koostumukseltaan yllättävän kevyt, vaikka se on superkosteuttava. Se imeytyy nopeasti, ja sopii tosi hyvin myös silmänympärysalueelle”, Nooralotta kehuu.  

Nooralotta suojaa ihoaan Avène Hydrance UV Light SPF30 -kosteusemulsiolla. Kosteusemulsion sisältävä aurinkosuoja helpottaa ihon vaivatonta suojaamista haitallisilta UV-säteiltä ympäri vuoden. 

“Olen tosi huono muistamaan aurinkosuojan erikseen, joten aurinkosuoja ihonhoitotuotteessa on iso plussa”, Nooralotta sanoo. 

Täsmähoitona erityisen kuiville kohdille Nooralotta käyttää Avène Hydrance Intense Serumia, joka tehokosteuttaa ihoa aina syvimpiä ihon kerroksia myöten.

“Varsinkin kevään kääntyessä kesään suosittelen vielä ehdottomasti jokaiselle laukkuun mukaan Avène Terveyslähdevettä! Streiilisti pakattu, hajusteeton lähdevesi raikastaa omaa fiilistä vaikka matkustaessa tai treenin jälkeen. Se sopii kaikille ihotyypeille tuomaan lisäkosteutusta ja freesausta”, Nooralotta vinkkaa.

 

Huhtikuun ajan saat kaupan päälle Avène Terveyslähdeveden 50ml ostaessasi minkä vain Hydrance -tuotteen. Tarjous on voimassa kaikissa hyvin varustelluissa apteekeissa ja verkkoapteekeissa.