Puhdistamon NED Original, lisäbuustia kiireisiin hetkiin


Mulla on aika hektisiä päiviä ja välillä, kuten tänään, mennään ihan minuuttiaikataululla. Aika usein ei ehdi pitämään esimerkiksi lounastaukoja, jotka varmasti normaalien ihmisten elämässä on hyviä breikkejä. Sen takia esimerkiksi energiajuomat ovat tärkeitä. Aika usein kaipaan vähän jotain lisäbuustia kiireisissä hetkissä, tai vaikka juuri ennen tanssituntia. Treenin jälkeenkään ei aina saa heti ruokaa, joten silloinkin voi tarvita pientä ekstraa.

Kotimaiset brändit ovat mulle lähellä sydäntä. Lisäksi haluan olla varma, että se, mitä syö ja juon, on lisäaineetonta ja mahdollisimman luonnollista. En esimerkiksi halua valita mitään järkkyjä sokeripommeja.

Testasin Puhdistamon uutta luonnollisempaa ja sokeritonta energiajuomavaihtoehtoa, NED Originalia. Se on makeutettu stevialla, sen sisältämä kofeiini tulee luontaisista lähteistä sekä maku marjoista ja luontaisista aromeista. Siinä ei ole myöskään esimerkiksi keinotekoisia makeutusaineita tai mitään muutakaan ylimääräistä, mikä on kyllä ehdottomasti lisäbonus. Lisäksi se on tosi hyvänmakuinen, maistuu ihan perinteiseltä energiajuomalta!

Juon myös kahvia, mutta yleensä ainoastaan aamuisin. Keskellä päivää käyttöön tuleekin jatkossa tämä parempi energiajuoma. Perinteisiin energiajuomiin en nykyään edes halua koskea.

Itse koen, että tällaiset energiaa tuovat tuotteet ihan aidosti helpottaa mun arkea. Myös muille suosittelisin NED Originalia niihin hetkiin, kun on oikeasti ihan todella hektistä. Se antaa hyvää energiaa sekä päivän haasteisiin, että kaikkiin makeisiin juttuihin, joita haluaa tehdä!

www.puhdistamo.fi