Jenni Puhakka ilahtui uuden K-Supermarket Hämeenkadun valtavasta valikoimasta


Kävin tutustumassa uuteen K-Supermarket Hämeenkatuun, joka löytyy kätevästi Stockmannin alakerrasta. Rakastan muutenkin ruokakauppoja ja kunnon kauppaa keskustaan on kyllä kaivattu.

Kaupan yleisfiilis oli ihanan freesi ja kiinnitin huomioita, että tuolla on tosi laajat palvelut. Valmisruoista löytyy esimerkiksi sushia, wokeja ja iso salaattitiski.

Arjessa, kun tulee juostua ympäriinsä, voi napata sieltä lounaan mukaan autossa tai työpaikalla syötäväksi. Leipomo-osasto ja vähän spessummat tuoreet leivät houkuttaa sitten viikonloppuisin. Tuolta saa myös esimerkiksi paikalla valmistettuja smoothieja, tuorepuuroja ja chia-välipaloja, jotka ovat todellakin meikäläisen juttu!

Oon viime aikoina lopettanut lihan syönnin kokonaan, joten silmään pisti myös laaja vegevalikoima. Siellä oli paljon tuotteita, joita en ole edes koskaan nähnyt! Hevi-osasto on mulle myös tosi tärkeä. Haluan että hevit ovat tuoreita, laadukkaita ja myös kotimaisuus on iso juttu.

Kuljen paljon autolla ja helpottaa arkea, kun pääsee kätevästi parkkihalliin ja sieltä suoraan kauppaan. Jos on isommat ostokset, on mahtavaa, ettei tarvitse raahata niitä ympäriinsä. Parkkipaikkoja on 1000, joten sisään mahtuu kyllä. Sijainti Stockan alakerrassa on muutenkin tosi hyvä. Jos haluaa hoitaa muitakin ostoksia samalla, saa hommattua kaiken kerralla.

Pakko vielä mainita, että tuolla oli tosi kiva palvelu. Kauppias oli siellä työn touhussa ja kaikki moikkasi reippaasti. Mun mielestä onkin tärkeää, että omassa vakkarikaupassa, jossa käy lähes päivittäin, tulee ainakin naamat tutuiksi!

stockansuppari.fi