Nooralotta muistaa hyvin nuoruuden kisamatkat Viking Linella


Huippu-urheilija Nooralotta Nezirille laivamatkat Tukholmaan tulivat tutuiksi jo urheilu-uran alkuvaiheessa kisoihin reissatessa. 

 

Nooralotan perheessä laivamatkat Viking Linella Tukholmaan olivat mukava tapa lomailla. Hänen mukaansa reissuista on jäänyt paljon esimerkiksi valokuvia. 

– Kuvia on vaikka kasvomaalauksista. Lapsena laivalle meneminen oli aina spesiaalikokemus, hän aloittaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aivan omanlaisensa merkityksen laivamatkustaminen sai kuitenkin urheilu-uran alkaessa. 

– Muistan esimerkiksi kerrat, kun olemme matkustaneet maajoukkueen kanssa nuorena Suomi-Ruotsi-maaotteluun. Nämä olivat ensimmäisiä 

ulkomaan kisareissuja, Nooralotta kertoo. 

Matkoja leimasi ihan omanlaisensa jännittynyt tunnelma.

– Näiden aikana pääsi todella kilpaurheilun makuun. 

Urheiluseuroille laivamatkustaminen Viking Linella onkin fiksu valinta. Ryhmämatkapaketit sopivat hyvin esimerkiksi juuri kisamatkoille ja ovat edullisia kaikilla reiteillä. 

 

 

Rentoutumista ja hyvää ruokaa 

Nykyään laivamatkustaminen tarkoittaa Nooralotalle myös rentoutumista ja herkuttelua. Erityisen palauttava reissu hänelle on ollut viimeisin matka Viking Gracella. Maisemien katselu ja mukavassa hytissä rauhassa ajan viettäminen ovat Nooralotalle lu

ksusta. 

Nooralotta ei ole vielä päässyt testaamaan Viking Linen kylpylää ja kuntosalia, mutta molemmat ovat seuraavana listalla. Kuntosali löytyy Viking Glorylta. 

– Gloryn kuntosali näyttää hyvältä ja treenikaudella se on aivan ehdoton etu. Kylpylänkin haluaisin päästä totta kai kokeilemaan, hän toteaa. 

Lisäksi laivalla olemiseen liittyy totta kai ruokailu. Sekä illallis- että aamiaisbuffetti kuuluvat Nooralotan suosikkeihin.

– Rakastan hyvää ruokaa. Merenelävistä en niin piittaa, mutta lihapullat ovat esimerkiksi ihan ykkösjuttu. Ja jälkiruoat totta kai. Kotona syön aamuisin puuroa, mutta aamiaisbuffetista valitsen kaikkea muuta kuin puuroa. Lämmin croissant ja munakokkeli ovat lempparini.