Anne Kukkohovi ihastui Noblessa-keittiöiden uusiin väreihin


Yrittäjä ja suositun Koko Suomi Leipoo -ohjelman juontaja Anne Kukkohovi arvostaa keittiössä valoa, tilaa ja yhtenäistä ulkonäköä. 

Anne toivoo keittiöltä tilavuutta ja valoisuutta. On tärkeää, että toiminnallisuus on kaikilta osin kunnossa ja laskutilaa tarpeeksi. Erityisesti Annea viehättävät saarekkeet, jotka helpottavat ruoanlaittoa, mutta toimivat myös vaikkapa työpisteenä tai vieraiden kanssa seurusteluun. 

– Kyllähän se aidosti motivoi kokkailemaan, jos on hyvät laitteet ja tarpeeksi tilaa ympärillä. 

Entiseltä uraltaan Anne on AD, joten työnkin puolesta esteettisyys on hänelle todella tärkeä arvo. 

– Kauneus on totta kai olennaista keittiössä. Pidän esimerkiksi siitä, että kaikki kodinkoneet on integroitu kalusteisiin, jotta yleisilme on selkeä. Tärkeää on mielestäni aina huomioida muun asunnon tyyli. Suurissa, korkeissa tiloissa voi leikitellä enemmän kuin pienessä studiotyyppisessä kodissa.

 

Noblessa tarjoaa enemmän vaihtoehtoja

 

Laadukkaista keittiöistään tunnetun Noblessan vuoden 2024 uutuusmallisto on muotoilun ja tuotekehityksen juhlaa. Tarjolla on entistä laajempi valikoima kiintokalusteita koko kodin sisustukseen.

Uudet kaapistojen värivaihtoehdot, jatkettavat ruokapöydät, kokonainen tuolimallisto ja työ-

tasoon sulautuva Xtra-tasoliesituuletin ovat muutamia malliston kohokohdista. Myös yksityiskohdissa on luvassa uusia tuulia, esimerkiksi Curve-vedinura tuo kaarevalla

muotoilullaan pehmeää muotokieltä vetimettömiin Line N -keittiöihin. 

Noblessan keittiömallistoon on nyt saatu ihania pastellinsävyisiä vaihtoehtoja. Sentido-mallistosta löytyvät nyt trendikkäät korallin ja jaden sävyt. Annelle uudet värit olivat iloinen yllätys pitkään jatkuneen tumman trendin jälkeen. 

– Hempeät pastellinsävyt tuovat persoonallisuutta ja pehmeyttä, mutta pitävät silti yleisilmeen vaalean raikkaana. 

Monessa kodissa keittiö on avointa tilaa olohuoneen tai ruokailutilan kanssa. Tätä ajatellen 

Noblessalta saa nyt kodin eri tiloihin kauniisti yhteensopivia kalusteita, kuten jatkettavia ruokapöytiä sekä ruokailuhuoneen tuoleja. Annen mielestä onkin tärkeää, että keittiö kestää katsetta. 

– Kaikkihan aina päätyvät vaihtamaan kuulumiset keittiöön, vaikka muualla asunnossa olisi oleskelutilaa, hän nauraa.