Uudistunut iho 15 päivässä – Avènen Hyaluron Activ B3 on Suvi Hartlinin suosikkisarja


Radiojuontaja Suvi Hartlin testasi Avènen uutta Hyaluron Activ B3 anti-age -tuotesarjaa, josta hänelle löytyivät uudet tehokosteuttavat lempituotteet. Aikuiselle iholle räätälöidyt tuotteet tehostavat ihosolujen uusiutumista pitkäkestoisesti.

 

Ikääntyessä ihosolut muuttuvat passiivisemmiksi. Tämän estämiseksi Avène on kehittänyt uuden Hyaluron Activ B3 -tuotesarjan, jonka avulla ihosolujen elinikää voi pidentää jopa 50 prosentilla. Tuotesarja sopii jokaiselle, joka haluaa lisätä ihonsa kimmoisuutta ja tasoittaa juonteita.

Suvi Hartlinille ihonhoitotuotteita valitessa on erityisen tärkeää, että ne kosteuttavat riittävästi ja luovat meikille kauniin pohjan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Käytän meikkiä joka päivä työni puolesta. Jotta meikki näyttää hyvältä, tulee ihon sen alla voida hyvin.”

Nuorempana säntillinen ihonhoito ei kuulunut Suvin rutiiniin, mutta tällä hetkellä hän pitää kiinni hyvästä ihon puhdistuksesta, kosteuttavasta seerumista ja runsaasta yövoiteesta, sekä kevyemmästä päivävoiteesta ja silmänympärysvoiteesta.

”Nyt testaamani Avènen tuotteet sopivat hyvin toiveisiini”, hän toteaa.

 

Innovatiiviset ja tehokkaat raaka-aineet

Avène Hyaluron Activ B3 sisältää kolme aktiivista ainesosaa, jotka boostaavat ihon pitkäikäisyyttä. Niasiiniamidi eli B3-vitamiini toimii tehokkaasti ikääntymistä vastaan. Puhdas ja täysin luonnollinen hyaluronihappo kosteuttaa ja kiinteyttää. Haritakiuute suojaa hyaluronihappoa. Lisäksi sarjan yövoiteessa on retinaldehydiä, joka on ihon ikääntymistä hidastava raaka-aine.

Suvi suhtautuu iän iholle tuomiin merkkeihin neutraalisti, mutta haluaa hoitaa ihoaan mahdollisimman hyvin.

”Toivotan iän tervetulleeksi sellaisena, kuin se on. Mutta totta kai toivon, että ihoni on hyvin kosteutettu, kimmoisa ja kuulas, ja että juonteet näkyvät mahdollisimman kevyinä.”


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avènen uusi sarja toi Suvin käyttöön monta uutta lempituotetta.

”Multi-intensive-yövoide on aivan suosikkini. Se on todella runsasta, mutta imeytyy loistavasti ja tekee ihon superpehmeäksi. Sarjan silmänympärysvoide pitää ihon kimmoisana ja estää meikkiä kerääntymästä juonteisiin”, hän kertoo.

HAB3-seerumia Suvi kehuu siitä, miten se jättää ihon todella kuulaaksi. Sarjan ihosoluja uudistava päivävoide on täydellinen valinta meikin alle.

”Tuotteet ovat hinta-laatu-suhteeltaan loistavia ja jäävät varmasti pysyvään käyttöön.”