Nooralotta Nezirille oikeat vuodevaatteet tuovat hyvän unen


Unenlaatu vaikuttaa pikajuoksija ja aituri Nooralotta Nezirillä niin arjen sujuvuuteen kuin treenien onnistumiseen. Univision uusissa, muhkeissa ja Suomessa valmistetuissa Tunturi-vuodevaatteissa Nooralotta nukkuu rauhallisesti. 

 

Nooralotalle hyvä uni merkitsee palautumista ja jaksamista. Riittävän pitkät ja laadukkaat yöunet takaavat, että seuraavasta päivästä tulee mukava.

– Vaadin vähintään kahdeksan tunnin yöunia, seitsemällä tunnilla edessä on jo vaikea päivä.

Ammattiurheilijalle unenlaatu on erityisen tärkeää.

– Treenailen usein aamulla tai aamupäivällä, ja silloin huomaa kyllä todella selkeästi, jos olen nukkunut huonosti, hän toteaa. 

 

Univision Tunturi-tuotteet täyttävät toiveet

Tärkein hyvän unen tae Nooralotalle on sopiva nukkumislämpötila. Liian kuumassa unensaanti on haastavaa. Viileä makuuhuone ja ilmava, hengittävä peitto ovatkin hänelle ehdottoman tärkeitä asioita. Nooralotta ilahtuikin, kun sai testiin Univision Tunturi-sarjan peiton ja tyynyn.

– Pidän siitä, että päällä on kunnon peitto, mutta se ei saa olla lainkaan raskas. Tunturi-peitto onkin juuri sopivan muhkea, mutta myös todella ilmava. Siitä tuli ihan sellainen olo, kuin olisi nukkunut hotellihuoneessa. 

Tyynykin täytti odotukset kirkkaasti. 

– Aluksi mietin, onko tyyny jo liiankin iso, mutta se oli niin ihanan pehmeä, että pää uppoaa sinne juuri sopivasti. Nukuin sen kanssa todella hyvin. 

 

 

Kotimaisia, ympäristöä säästäviä tuotteita

Nooralotalle oli positiivinen yllätys se, 

että tuotteet ovat kotimaisia ja todella vastuullisesti tuotettuja. Peiton ja tyynyn kankaat ovat 50 % luomupuuvillaa ja 50 % GRS-sertifioitua kierrätyspolyesteria PET-pulloista, täytekuitu on täysin kierrätyspulloista valmistettua polyesteriä. Jopa vuodevaatteiden kantokassi kelpaa muovinkeräykseen. 

Tunturi-tuotesarja on saanut myös oikeuden käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnusta®.

Nooralotan mukaan peitto ja tyyny ovat ehdottomasti jäämässä pysyvään käyttöön – ja lisähankintakin on mielessä. 

Vaikuttaa siltä, että tarvitsemme toisen setin toiselle puolelle sänkyä, hän nauraa.