Laadukkaat herkut ilostuttavat Hilma-kissaa


Vitakraftin laadukkaat kissanruoat ja -herkut tarjoavat lemmikillesi tasapainoisen ruokavalion, joka on juuri kissan tarpeisiin räätälöity. Vitakraftin tuotteet ovat sokerittomia ja viljattomia. 

 

Instagramissa ihastuttava Kurosen Hilmana tunnettu brittiläinen lyhytkarva rakastaa herkkuja niiden kaikissa muodoissa. 

Hilman kotiväki valikoi ruoan tarkoin, jotta Hilman nauttima ruoka olisi mahdollisimman laadukasta, terveellistä ja monipuolista. Hilman uusi suosikki onkin löytynyt Vitakraftin valikoimasta – Vitakraftin Poesie-kissanruoat ovat korkealaatuisia, sokerittomia ja viljattomia. 

 

 

Hilman ruokahalu vaihtelee hieman, mutta yksi asia on varma – herkut maistuvat aina. Loppukeväästä steriloidun Hilman paino on erityistarkkailussa, jotta kissa pysyisi terveen solakkana. Korkealaatuiset herkut voivat kuitenkin olla osa kissan ruokailua, kun niiden määrä suhteutetaan kissalle sopivaksi. 

Liikunnalla on tärkeä rooli terveen painon ylläpidossa, ja Hilma saakin usein herkkunsa leikin tiimellyksessä tai palkintona temppujen tekemisestä. Hilma pitää erityisesti Cat Yums -raksuista ja Liquid Snack -herkkutahnasta, joiden lihaisa maku maistuu jokaiselle kissalle. 

 

 

Vitakraft – rakkaudesta lemmikkeihin

Vitakraft tarjoaa luotettavia ja laadukkaita märkäruokia, välipaloja, leluja ja tarvikkeita jokaisen kissan hyvinvointiin. Vitakraftille kissasi terveys on tärkeää – kaikki tuotteet on kehitetty tieteelliseen tutkimukseen perustuen kattamaan kissan ravintotarpeet. 

Vitakraft on saksalainen yritys, joka on perustettu jo vuonna 1837. Sen kaikkea toimintaa ohjaa yksinkertainen motto – “rakkaudesta lemmikkeihin”.