Olympiaurheilija Nooralotta Neziri kannustaa säästämään tulotasosta huolimatta


Nooralotan mielestä sijoittaminen ei ole vain varakkaiden ihmisten etuoikeus. Pienestä liikkeelle lähtenyt urheilija arvostaa Sweepbankin asiakaslähtöisesti suunniteltua käyttökokemusta. 

Aitajuoksija Nooralotta Neziri pitää taloudenhallintaan panostamista tärkeänä. Urheilijan elämään on mahtunut myös taloudellisesti vaikeampia kausia, mikä on kirkastanut tavoitetta tehdä omasta taloustilanteesta mahdollisimman vakaa. 

Elina Himberg

Hurjaa vauhtia kasvaneen Sweepbankin moderni ja ihmisläheinen ote pankkipalveluiden tuottamiseen herätti Nooralotan kiinnostuksen. Urheilijan kiireisessä arjessa Sweepbankin helppokäyttöisyyden tärkeys korostuu. 

“Esimerkiksi verkko-ostosten tekemiseen virtuaalinen Mastercard® on tosi kätevä”, Nooralotta kommentoi.

Multituden markkinointijohtaja Elina Himberg kuvailee Sweepbankia helposti lähestyttäväksi pankkipalveluksi, joka tuo pankkialalle toistaiseksi puuttunutta Netflix-kokemusta.

“Sweepbankin tavoite on kehittyä jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaan. Käytännössä se tarkoittaa esimerkiksi personoituja vinkkejä ja tarjouksia”, Elina kuvailee.

Ihmisläheisempiä pankkipalveluita taloudenhallintaan 

Tietoa säästämisestä ja sijoittamisesta on saatavilla valtavasti, mutta ohjeet ovat usein vaikeaselkoisia aiheeseen vasta tutustuvil

le. Ohjeet voivat sisältää hankalaa terminologiaa, mikä nostaa Nooralotan mielestä kynnystä aloittaa sijoittaminen.

“Sweepbank pyrkii käyttämään selkokieltä ja välttämään jargonia aina, kun se on mahdollista. Esimerkiksi säästämisen aloittamiseen riittää tieto siitä, haluaako säästää vaikka kympin kuussa vai onko jokin tietty euromääräinen tavoite”, Elina kuvailee. 

“Sweepbank on helppoutensa ja yksinkertaisuutensa takia hyvä valinta paitsi päivittäiseen taloudenhoitoon, myös säästämisen aloittamiseen”, Nooralotta kehuu. 

 

SweepBank-mobiilipankin omistaa Ferratum Bank, jonka taustalla on kansainvälinen finanssiteknologiayritys Multitude. Ferratum Bank Oyj on julkinen osakeyhtiö, joka on rekisteröity Maltalle ja jolla on Malta Financial Services Authorityn toimilupa. SweepBankiin voi ottaa yhteyttä verkkosivuilla tai sovelluksen kautta. SweepBankin käyttöehdot, hinnasto ja palvelun kuvaus ovat saatavilla verkkosivustolla www.sweepbank.com