Otsonivesi hellii suun terveyttä – Esko Eerikäinen testasi Hydzone-laitetta


Paljon urheilevana astmaatikkona Esko Eerikäinen tietää, että suuta ei saa puhtaaksi puhumalla. 

Koko kansan rakastamalla Esko Eerikäisellä todettiin astma armeijan jälkeen. Se ilmeni aluksi rasitusastman muodossa, mutta astmalääkitys on nykyään päivittäin käytössä. 

Astmaatikolle suun terveys on A ja O, sillä astmapiipun käyttö voi johtaa nopeaan hampaiden reikiintymiseen ja hammaskiven muodostumiseen. Päälle kun kaataa vielä urheilujuomat ja lisäravinteet, niin ongelmavyyhti on valmis.

“Kun minulle määrättiin astmalääke, ohjeistettiin huuhtelemaan suu aina käytön jälkeen juuri hammasterveyden takia”, Esko kertoo. 

Otsonivesi on tehokas ja turvallinen keino

“Suun terveys on minulle todella tärkeää, kuten toivottavasti kaikille muillekin. Hammaslääkärissä seurataan tarkkaan esimerkiksi hammaskiilteen tilannetta”, Esko kertoo. 

Huolellisesta hammashoidosta huolimatta Esko on joutunut kokemaan ientulehduksen. Esko huomauttaa, että ientulehdus voi syntyä myös esimerkiksi liian kovakouraisen hammaspesun aiheuttaman rasituksen seurauksena. Otsonivesi ehkäisee myös suun kiinnityskudostautia eli parodontiittia, jonka riskistä hammaslääkäri myös varoitteli. 

Esko huolehtii nykyään suunsa puhtaudesta ja terveydestä otsoniveden avulla. Suun huuhtelu otsonivedellä astmalääkkeiden jälkeen voi merkittävästi vähentää hampaiden reikiintymistä sekä ientulehduksen riskiä. Otsonivesi voi rauhoittaa myös suun haavaumia sekä niiden aiheuttamaa kipua. 

”Grilli-illan päälle poltin kieleni ja kun tein otsonivesihuuhtelun, niin kipu loppui minuuteissa”, Esko kuvailee. 

Otsonivesi on täysin turvallinen ja samalla todellinen ekoteko – veteen liuennut otsoni muuttuu hapeksi nopeasti eikä jää kuormittamaan ympäristöä. Esko käyttää veden otsonointiin Hydzone-laitetta, joka otsonoi tavallisen hanaveden nopeasti ja helposti. 

”Otsonivesi on esimerkki tehokkaasta ja ihmisen hyvinvointia parantavasta vastuullisuudesta”, summaa Esko.

Tutustu Hydzoneen täällä!

 

Etusivu - Hydzone Oy