Kimmo Vehviläisen sähköpyörä päätyi koko perheen käyttöön


RSI-X PRO -sähköpyörä taittuu mukavasti junan kyytiin, mikä tekee siitä täydellisen matkakumppanin niin metsäteille kuin urbaaniin työmatkaliikkumiseenkin. 

Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen sai Kone-Glansilta kulkupelin, jota hän on odottanut kuin kuuta nousevaa: sähköavusteisen läskipyörän. Sähköpyörä oli ollut hankintalistalla jo jonkin aikaa.

”Tässäpä peli laiskemmalle ulkoilijalle! Vaikka minulla on melko huono kunto, rakastan pitkiä metsälenkkejä ja ulkoilua muutenkin. Kävellen liikun niin hitaasti ja niin lyhyen matkan, ettei maisema ehdi vaihtua. Vähemmästäkin kyllästyy”, Kimmo tokaisee. 

”Mutta ai että, tällä RKS-pyörällä maisema vaihtuu ja pääsee vaikka minne. Kunto riittää aina, ja toki milloin tahansa voi kytkeä sähköavustuksen pois ja polkea itse. On kuulkaa ihan omasta selkärangasta kiinni, onko sähköpyöräily kuntoilua vai ei!”, Kimmo jatkaa.

Hitti koko perheelle

Kimmon suurin ongelma lienee nyt se, että Kimmon koko perhe haluaa myös käyttää uutta sähköpyörää. Erityisesti puolison käyttöön kokoontaittuva pyörä sopii mainosti, sillä kompaktin koonsa ansiosta pyörä mahtuu kätevästi myös työmatkojen junaan mukaan.

”Jos sulla on täksi kesäksi hakusessa jotain sopivan liikunnallista tekemistä, sähköpyöräily on just oikea valinta. RKS:n pyörät on edullisia, mutta laadukkaita. Testaa ihmeessä”, Kimmo suosittelee. 

 

Tutustu Kone-Glansin pyörävalikoimaan täältä!

Kone-Glans Oy - Y-tunnus: 0139284-3 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet