Petri Materon mielestä laiva on mainio paikka keskittyä tiimityöhön


Yrittäjä, puhuja ja markkinoija, Diili-ohjelmasta tuttu Petri Matero hyödynsi Viking XPRS:llä afterwork-risteilyä työporukan kanssa ideointiin. Laivalla palvelu pelaa ja työhommiin pystyy syventymään ilman häiriötekijöitä. 

 

Laivalle lähti tällä Petrin Matero & Partners -yrityksen porukka sekä kumppanin tiimi ja tavoitteena oli käydä läpi startup-yrityksen softakehityksen tilannetta. Tärkeänä motiivina reissuun lähtemisessä oli myös tiimiytyminen, koska kyseinen porukka ei ollut aiemmin päässyt tapaamaan toisiaan samaan aikaan. 

– Päivään mahtui esimerkiksi ideointisessio. Koko jengi sanoi, että oli tosi mukavaa vaihtelua päästä tapaamaan, kun normaalisti suurin osa kommunikoinnista tapahtuu videon välityksellä.  Petri kertoo.

 

 

Petrin mukaan parhaita puolia laivalla työskentelyssä on häiriöttömyys ja mahdollisuus keskittyä täysin yhteen asiaan. 

– Linjat ei laula yhtä kiivaasti kuin toimistolla ja kaikki voivat kerrankin fokusoida kunnolla. Tämä näkyy myös tuloksissa. Kun säätäminen jäi pois, saimme aikaiseksi jopa enemmän, kuin mitä olimme ajatelleet. 

 

Palvelu toimii sujuvasti

Erityistä kiitosta Petri antaa Viking Linen erinomaisesta palvelusta. 

– Päivä hoituu tosi näppärästi, marssii vaan sisään ja nimellä löytyy kaikki tarvittava. Yhteiset tilat ovat hyvin hoidetut ja tuleminen ja meneminen helppoa.

Mukava asiakaspalvelu jätti positiivisen muistijäljen. 

 

 

– Koko ajan oli fiilis, että olimme tervetulleita, siitä iso peukku henkilökunnalle, Petri toteaa. 

Mukavaa risteilyssä on myös se, että samaan pakettiin voi yhdistää myös vapaamuotoisempaa viihtymistä. Petrin porukalle tärkein rentoutumishetki osui illallisen kohdalle. 

– Dinnerin jälkeen hoidettiin totta kai vielä tax free -ostokset. Yön yl

i risteilyllä viihdettäkin olisi mahtunut enemmän, mutta ei ole hassumpaa myöskään lähteä iltapäivällä ja päästä yöksi kotiin.

Petri suosittelisi laivareissua jokaiselle tiimille, joka haluaa tutustua kunnolla ja edistää töitä kätevästi.

– Yhtä hyvin laivalle voi tuoda oman firman, kutsua asiakkaita tai muita sidosryhmiä. Kaikki sujuu varmasti vaivattomasti, hän summaa.