Pistoshoitojen suosio ihonhoidossa kasvaa – mistä on kyse?


Pistoshoidoilla on mahdollista saada pitkäkestoisempia ja vaikuttavampia tuloksia kuin pelkillä ihonhoitotuotteilla. 

Kasvojen ihonhoitotuotteet ovat täynnä trendisanoja, ja lupaavat toinen toistaan uskomattomampia tuloksia. Erityisesti ikääntyneelle iholle tarjolla on valtava määrä vaihtoehtoja, jotka lupaavat pysäyttävänsä ihon ikääntymisen. 

Ulkoisesti käytettävien ihonhoitotuotteiden tuoma hyöty on kuitenkin lyhytaikaista. Pitkäaikaisia vaikutuksia voi saavuttaa pistoshoitojen avulla. 

“Pitkäaikaisia tuloksia tarjoavat pistoshoidot, erityisesti Profhilo, ovat ehdottomasti nousussa. Profhilo käynnistää ihon oman kollageenin ja elastiinin tuotannon, ja sen ottaminen on verrattain nopeaa ja helppoa. Profhilolla saadaan näkyvä vaikutus”, pistoshoitoja tarjoavan Fyllin operatiivinen johtaja ja sairaanhoitaja Nora Selviranta kuvailee. 

“Koko hoitoon menee noin puoli tuntia, eli hoidon voisi käydä ottamassa vaikka lounastauolla”, hoitoa testannut radiojuontaja Mari Valosaari naurahtaa. 

“Profhilo-hoidossa ihon pinnallisiin kerroksiin pistetään hyaluronihappoa kymmeneen eri pistoskohtaan. Profhilo-hoidossa käytetään erityisellä tekniikalla lämpökäsiteltyä hyaluronihappoa, joka on koostumukseltaan jopa vettä ohuempaa. Siksi aine leviää tehokkaasti koko kasvoille, vaikka pistoskohtia on vain viisi kasvojen kummallakin puolella”, Nora selventää. 

Profhilo-hoitoja otetaan aluksi kahdesti siten, että toinen käynti on noin kuukausi ensimmäisen jälkeen. Alkukäyntien jälkeen tuloksia ylläpidetään hoidoilla 6-8 kuukauden välein. 

Profhilo-hoito käynnistää ihon oman kollageenin ja elastiinin tuotannon 

Noran mukaan eniten Profhilo-hoidosta hyötyvät yli 35-vuotiaat naiset, joiden iho on alkanut hieman veltostua ja toiveena on ihon kiinteytyminen. Marin toiveena oli nimenomaan ihon ikääntymisen merkkien häivyttäminen. 

“Kun ikää alkaa olla, kaikenlaiset konstit ihon hyvinvointiin kiinnostavat. Ensimmäisen Profhilo-hoidon jälkeen ihoni tuntui jo kosteutetummalta, mutta parhaan tuloksen näen vasta toisen hoitokerran jälkeen”, Mari kuvailee. 

 

Valmistaudu pikkujoulukauteen! Huulten täytön kaveriajat €199,50 / kaveri (yht. €399) tai Profhilo-sarjahoito €600 (sis. ensimmäisen ja toisen hoidon). Voimassa loka- ja marraskuun ajan.

Varaa aikasi täältä!