Rita Niemi-Manninen kiittää Fixutaxin selkeää hinnoittelua ja kätevää sovellusta


Fixutaxi tunnetaan helposta, edullisesta ja asiantuntevasta palvelusta. Yritys rantautuu nyt myös Tampereelle ja Rita Niemi-Manninen pääsi testaamaan kyytiä ensimmäisten joukossa.

 

Fixutaxin periaatteena on tarjota laatua kilpailukykyisin hinnoin. Asiakaspalveluun panostetaan erityisesti. Rita Niemi-Mannisen mukaan mukavat kuljettajat ovatkin taksilla ajelemisessa tärkeässä roolissa.

– Kyllä asiakaspalvelulla on paljon merkitystä, parhaista taksikyydeistä jää hyvä fiilis, Rita aloittaa. 

Rita haluaa myös, että taksissa juttu luistaa. Hän ja hänen puolisonsa Aki ottavat mielellään kuskin mukaan keskusteluun. 

– Jotkut kuskit ovat aivan huipputyyppejä ja smalltalk sujuu. Itsekin haluan ottaa kuljettajan huomioon. Onhan se niin pienessä tilassa erikoista, jos kukaan ei puhu mitään, Rita naurahtaa. 

Fixutaxi pyrkii edistämään hyvää asiakaspalvelua monin eri tavoin. Nyt korona-aikana asiakkaiden turvallisuutta parannetaan sillä, että kuljettajat käyttävät aina maskeja. Lapsiperheidenkin tarpeisiin vastataan tarjoamalla taksiin lastenistuinta.

Ei liian myöhään, eikä liian aikaisin

Taksi tilataan Niemi-Mannisilla esimerkiksi viikonloppuiltana, kun ravintolasta on pöytä varattuna. Rita toivoo taksilta erityisesti täsmällisyyttä aikataulujen kanssa.

– Jos taksi on tilattu vartin päähän, ei se saa tulla pihalle odottamaan, kun daamit laittavat vielä huulipunaa. Mutta yhtä paha on, jos taksi on myöhässä, Rita toteaa. 

Fixutaxin sovellusta käyttämällä aikataulujen pitäminen onkin helppoa. Lisäksi sovellus tarjoaa läpinäkyvyyttä hinnoitteluun. Fixutaxilla on nollan euron lähtömaksu, sekä matkoille kiinteät hinnat sovelluksesta. Kyydit tulevatkin huomattavasti edullisemmaksi, kuin perinteisellä taksipalvelulla. 

– Onhan tämä hinnoittelu oikeasti kova juttu; tietää mistä maksaa, eikä maksa turhasta. Sovellus vaikuttaa myös tosi helppokäyttöiseltä. Nyt kun saadaan Fixutaxi Tampereelle, sitäkin tulee varmasti testailtua enemmän, Rita hehkuttaa. 

Rita kiittää myös sitä, että yritys käyttää hybridiautoja ja pyrkii toimimaan mahdollisimman vihreästi. 

– On hienoa, että ajatellaan näin pitkälle, kuten nykyaikana pitääkin, hän summaa. 

fixutaxi.fi