ROOTY-tuotteet tuovat Esko Eerikäisen ruokarutiineihin vaihtelua


Terveellisyys ja helppous ovat Esko Eerikäisen arkikokkailun kulmakivet. Uniikit uutuudet Rooty-pannunuudelit ja -perunahiput sopivat mainiosti kiireisen, mutta hyvää ruokaa arvostavan perheen lautaselle.

”Panostan siihen, että jokaisella aterialla on sopivassa suhteessa hiilareita, proteiinia ja vihanneksia. Terveellisyyden lisäksi myös vaivattomuus on tärkeää”, Esko kertoo.

”Uusia, hyviä ruokatuotteita toivoisin löytäväni useamminkin, koska arjen ruoanlaitossa samat rutiinit alkavat helposti toistua”, Esko pohtii.

Rooty-tuotteet ovat kiinnostava vaihtoehto perinteiselle pastalle tai riisille. Eskon tytär Victoria nyökkäilee vieressä ja lisää: ”Rooty-laatikko on mun uusi suosikki, peittoaa jopa iskän aiemman bravuurin, eli makaronilaatikon kevyesti”.

Eskon mukaan Rootyt ovat todella maukkaita ja uskomattoman nopeita valmistaa.

”Pakkasesta suoraan pannulle ja muutama minuutti! Muiden lisukkeiden keittelyyn verrattuna tämä on tehokasta kokkailua ja lopputulos suorastaan täydellinen”, Esko hehkuttaa.

Rooty-tuotteet sisältävät esimerkiksi vehnästä valmistettuun pastaan verrattuna vähemmän kaloreita ja hiilihydraatteja. Tuotteissa on tallella myös kaikki perunan vitamiinit ja hivenaineet.

Ympäristöystävällinen valinta

Rooty-tuotteissa kiinnostaa helppouden lisäksi se, että ne ovat puhdasta ravintoa. Esko kertoo valitsevansa mieluiten ostoskoriinsa kotimaisen tuotteen. 

Rooty-tuotteet valmistetaan bioenergialla kotimaisten viljelijöiden raaka-aineista. Niiden hiili- ja vesijalanjäljet ovat huomattavasti pienemmät kuin esimerkiksi vehnästä tehdyllä pastalla tai riisillä.

Vastuullisuuteen kiinnitetään ruokavalinnoissa yhä enemmän huomiota Eskonkin perheessä. ”Pienempi hiilijalanjälki merkitsee ostosten teossa”. Pelkän noutoruoan parissa ei Eskon kotona eletä. ”Pyrin siihen, että laitamme ruokaa yhdessä. Yhteiset ateriat ovat niitä arjen juhlahetkiä”, Esko summaa.

 rooty.fi

 

rooty-the-kind-side-logo - Pohjolan Peruna