Sara Forsberg etsii elämänkumppania Valo-nimisestä kristillisestä deittisovelluksesta


28-vuotias laulaja ja lauluntekijä pitää perheen perustamista ajankohtaisena, mutta arvostelee sosiaalisen median aikakauden deittailukulttuuria. 

Alun perin sosiaalisesta mediasta julkisuuteen noussut, SAARA-taiteilijanimellä tunnettu Sara Forsberg on laulaja ja lauluntekijä. Neljä vuotta sinkkuna viettäneen Saran mielestä nykypäivän deittailukulttuuri on kuluttavaa ja pinnallista. 

“Olen nähnyt, millaista kasuaali deittailukulttuuri sosiaalisen median aikakautena on. Kohtaamiset ja ihmissuhteet ovat nopeatempoisia ja kertakäyttöisiä. Ihmiset etsivät jatkuvasti jotain uutta ja parempaa osaamatta arvostaa sitä, mitä heillä on”, Sara pohtii. 

Baptistiperheessä varttunut Sara hakee mallia omaan parisuhteeseensa vanhemmiltaan, jotka ovat olleet jo yli 30 vuotta yhdessä. Sara on viime aikoina alkanut pohtia myös oman perheen perustamista.

“Kasvoin kristillisiä arvoja noudattavassa perheessä, ja ne samat arvot kulkevat edelleen mukana. Lähimmäisenrakkaus, anteeksianto, myötätunto ja uskollisuus ovat minulle tärkeitä arvoja, ja toivon myös tulevan kumppanini jakavan ne”, Sara kuvailee.

Elämänkumppanin tulisi jakaa samanlainen elämänkatsomus 

Vaikka Sara toivoo löytävänsä elämänkumppanin, yksin oleminen ei pelota tai ahdista häntä.  

“On ollut todella vaikeaa löytää ihmistä, joka jakaisi kanssani samanlaiset arvot ja haluaisi samoja asioita parisuhteelta”, Sara sanoo.

“Minulle on tärkeää, että suhteessa olisi hauskaa. Kaipaan elämääni seikkailuja, ja etsin aina hopeareunuksia vaikeistakin tilanteista. Toivon, että kumppani jakaisi samanlaisen elämänkatsomuksen”, Sara kertoo. 

Valo-sovellus helpottaa samanlaiset arvot jakavien ihmisten löytämistä 

Saran mielestä on mahtavaa, että Valo-sovelluksen kaltainen alusta on olemassa. Valo mahdollistaa vaihtoehtojen kartoittamisen kasuaalin deittailun ulkopuolelta. Valo on suunniteltu ihmisille, jotka etsivät kristillisiä arvoja jakavaa elämänkumppania irtosuhteiden sijaan. 

 

Lataa Valo-sovellus tästä!