Ajatonta designia edustava Niemen Tehtaat toimitti Varpu Hintsasen unelmien kotiin tärkeimmät kalusteet


Vaaleasävyiset ja ajattomat Niemen Tehtaiden huonekalut herättivät Varpussa rakkautta ensisilmäyksellä.

Akaan kauniisiin luonnonmaisemiin on noussut Varpu ja Sami Hintsasen kivitalo, jonka jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty. Kodin harmoninen tunnelma on saanut inspiraatiota kotia ympäröivästä luonnosta, ja puu on materiaalina läsnä myös kodin sisällä. 

Kotimainen yritys Niemen Tehtaat on saanut alkunsa jo vuonna 1989, mistä saakka Niemen Tehtaat on suunnitellut ajattomia, suomalaiseen sielunmaisemaan sopivia huonekaluja. Suunnittelutyötä määrittelevät design, käytännöllisyys ja kestävyys.

“Meille erityisen tärkeää oli yhteistyökumppaneiden paikallisuus. Se olikinyksi tärkeimmistä syistä, miksi valitsimme Niemen Tehtaiden huonekaluja kotiimme. Vierailimme myös heidän päämajassaan Sastamalassa, ja ihastuin tapaamiemme ihmisten sekä näkemiemme huonekalujen kokonaisuuteen”, Varpu kuvailee. 

Parhaat yöunet moottorisängyssä

Varpu ja Sami olivat päättäneet, että heidän uuteen kotiinsa tulee erilliset sängyt. 

“Mitä vanhemmaksi tulee, sitä tärkeämmäksi katkeamaton yöuni tulee. Puolisollani on metka tapa öisin heilutella vimmatusti jalkojaan ja kuorsata. Eihän siinä muuten mitään, mutta samalla patjalla hänen kanssaan nukkuminen on kuin Särkänniemen metkulassa nukkuisi – ääniefektien kera. Sängyn säätö taas mahdollistaa lievän kohoasennon, mikä taas kuulemani mukaan auttaa kuorsaukseen”, Varpu sanoo. 

Niinpä Hintsaset tilasivat uuteen kotiin tilattiin Niemen Tehtailta kummallekin Magnus-moottorisängyt. Varpun tyttärelle Sennille tilattiin myös uusi 140 cm leveä Elsa-jenkkisänky.

“Sängyt ovat aivan ihanat, ja olemme niihin täydellisen tyytyväiset”, Varpu kehuu.

Käytännön ratkaisuja

Niemen Tehtailta toimitettiin sänkyjen lisäksi Hintsasten kotiin lipasto, ruokaryhmä sekä sohva. Sohva ja kuuden hengen istuttava ruokaryhmä edustavat aivan uutta Casia-mallistoa, joka keskittyy koko perheen rentoon yhdessäoloon. 

“Casia-malliston huonekalut nähdessäni koin rakkauden ensisilmäyksellä. Malliston tuotteiden muotokieli ja vaalea sävy sopii täydellisesti uuteen kotiimme”, Varpu hehkuttaa. 

 

Tutustu Niemen Tehtaiden tuotteisiin täällä!